Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2012 17:53

Δηλώσεις κ. Μπελέγρη για ομίλους και ΑΟ Πάρου.

belegris-symvoylio-aop-2012

Πριν λίγο επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο γραφείου τύπου του Αθλητικού Ομίλου Πάρου κ. Δημήτρη Μπελέγρη, για να τον ρωτήσουμε σχετικά με τις εξελίξεις που υπάρχουν στον παριανό σύλλογο αλλά και για τους ομίλους.

 

syros RAOYZAIOS arxika

κ. Μπελέγρη, το τελευταίο 24ωρο ακούγετε έντονα ότι οι παριανές ομάδες θα μπουν σε κοινό όμιλο με Σέριφο, Σίφνο και Μήλο. Πιστεύετε ότι αυτός ο όμιλος θα εξυπηρετήσει το σωματείο σας;: "Ο ΑΟΠ ευελπιστεί ότι θα είναι σε όμιλο - που στις δύσκολα οικονομικά εποχές που βιώνουμε -, θα μπορεί να δίνει τα παιχνίδια του με έχοντας τον οικονομικό βραχνά, για το πρωτάθλημα 2012-2013. Προσωπικά - και εκφράζοντας μόνο τον εαυτό μου - θα με χαροποιούσε μία εξέλιξη με όμιλο που θα μετέχουν ομάδες της Πάρου και της Σύρου, έστω και αν αυτός ο όμιλος αν σχηματοποιηθεί, θα είναι ο δυνατότερος όλων".

 

Έχουμε κάποιες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΠ; : "Εξελίξεις υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και είναι προς το καλό της ομάδας. Πολλά άτομα του συμβουλίου με πρώτο τον πρόεδρο κ. Κώστα Τσαντάνη προσπαθούν αυτή την εποχή για τα διαδικαστικά θέματα όπως, νέες εμφανίσεις, προγραμματισμό κλπ. Σε λίγες μέρες θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα του προπονητή και μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Ο ΑΟΠ θα προσπαθήσει να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ομάδα και οι φίλαθλοί μας να είναι σίγουροι ότι προσπαθούμε για μία ομάδα αντάξια της ιστορίας του μεγαλύτερου συλλόγου του νησιού μας. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπούμε στο "τρυπάκι" των εντυπώσεων με καθημερινές ανακοινώσεις και "ψίθυρους" προς τα ΜΜΕ. Δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Ακόμα, το τμήμα βόλεϊ θα λάβει μέρος με τμήματα νεανίδων στο πρωτάθλημα Κυκλάδων. Επίσης, γίνονται πολύ μεγάλες προσπάθειες για συμμετοχή και παιδικής ομάδας μπάσκετ στο πρωτάθλημα".

agiasmos2011

 

Έχετε ορίσει κάποια ημερομηνία για την προετοιμασία της ομάδας; : "Περιμένουμε την έκτακτη συνέλευση της ΕΠΣΚ για την τελική σχηματοποίηση των ομίλων. Αμέσως μετά, θα ανακοινώσουμε την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων ποδοσφαίρου, καθώς και τις εγγραφές στα τμήματα υποδομών".

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares