Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 08:18

Απάντηση για το «φιάσκου» της Ένωσης από τον κ. Γεμελιάρη

gemeliaris-akadimiees

Οι ανακοίνωση είναι από το κύριο Γεμελιάρη Γιάννη γενικό αρχηγό του ΑMEΣ Μαρπησσαϊκού (για να λάμψη η αλήθεια).

syros RAOYZAIOS arxika"Μετά από τηλεφώνημα μου στον κύριο Μπόνη Γ. Αρχηγό του Α.Ο Πάρου για συμφωνία έστω την ύστατη στιγμή για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο ενιαίας ομάδας ορίσαμε ραντεβού στα γραφεία του ΑΟ Πάρου τη Δευτέρα 20/8 στις 15:00 όπου και παρευρέθησαν εκπρόσωποι και των τριών ομάδων.


Οι συζητήσεις και οι προτάσεις πράγματι υπήρξαν ειλικρινείς και με πρόθεση να καταλήξουμε σε συμφωνία. Στο τέλος συμφωνήσαμε ότι αφού ενημερωθούν τα Δ.Σ. των συλλόγων και οι ποδοσφαιριστές του ΑΜΕΣ Μαρπησσαικού - ΑΜΕΣ Νηρέας θα επανέλθουμε για την τελική συμφωνία. Την Τέταρτη 22/8 στις 15:00 στα γραφεία του Α.Ο Πάρου πράγματι συναντηθήκαμε και συμφωνήσαμε ότι: θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων σαν Α.Ο Πάρου στους άνδρες και νέους. Τα οικονομικά θα είναι δια του 3 και θα υπάρχει συνδιοίκηση των θεμάτων που αφορούν τις ομάδες Ανδρών και νέων. Τέλος ορίσαμε ο κάθε σύλλογος από 3 μέλη που θα απαρτίζουν την συνδιοιηκηση.


Έπειτα αποφασίσαμε ότι επειδή μας πιέζει ο χρόνος πρέπει να βρούμε προπονητή. Μετά από συζήτηση συμφωνήσαμε ότι η καλύτερη λύση σαν προπονητής θα είναι ο Μοστράτος Γεώργιος ο όποιος και εμπειρία έχει και παραστάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και σαν βοηθός του ο Λάπης Άρης ο οποίος είναι χρόνια στην ομάδα του ΑΟΠ και βοήθησε πέρυσι προπονητικά την ομάδα.

 

Συμφωνήσαμε όλοι οι παράγοντες (ούτε ένας δεν διαφώνησε) και για αυτό αποφασίσαμε να τηλεφωνήσουμε στον κ. Μοστράτο αν αποδέχεται την πρόταση μας. Ο Πρόεδρος του ΑΜΕΣ Νηρέα ανέλαβε ενώπιων όλων μας να τηλεφωνήσει. Ο κ. Μοστράτος αποδέχτηκε την πρόταση μας με χαρά και είπε ότι θα κάνει ότι μπορεί να βοηθήσει αυτή τη προσπάθεια, επίσης ρωτήθηκε αν έχει πρόβλημα να έχει βοηθό τον κ. Λάπη και είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα.


Στο τέλος ανέλαβε ο κύριος Αποστόλου να ενημερώσει τον κύριο Λάπη. κατόπιν όλων αυτών αποφασίσαμε να βγει ένα δελτίο τύπου όπου θα ανακοινώναμε το όνειρο δεκαετιών που έγινε πραγματικότητα…. αλλά τελικά ήταν όνειρο θερινής νυκτός! Πριν καλά καλά νυχτώσει «έσπασαν» τα τηλέφωνα και τα μαντάτα δεν ήταν ευχάριστα!


Ο κύριος Λάπης και κάποιοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Πάρου δεν ήθελαν προπονητή τον κύριο Γ. Μοστράτο.


Την επόμενη μέρα 23/8 έγιναν κάποιες συναντήσεις εκπροσώπων των τριών σωματείων ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα και συμφωνήσαμε ξανά ότι η πρόταση Μοστράτος- Λάπης προπονητικά είναι η καλύτερη και για αυτό αποφασίσαμε την Παρασκευή 24/8 9:00πμ να συναντηθούμε οι εκπρόσωποι των τριών σωματείων με τον κύριο Λάπη ώστε να μπορέσουμε να τον μεταπείσουμε διότι στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς και ότι έχει γίνει στο παρελθόν πρέπει για το καλό του Παριανού ποδοσφαίρου να τα αφήσουμε πίσω και να τραβήξουμε μια γραμμή.


Ο Κύριος Λάπης πάρα τις διαβεβαιώσεις ότι θα είμαστε όλοι μαζί σε αυτή τη προσπάθεια και πρέπει να βοηθήσει και αυτός δεν αποδέχτηκε την πρόταση μας! μετά από όλα αυτά αποχωρήσαμε απογοητευμένοι.


Προσωπικά σαν Γιάννης Γεμελιάρης δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν θέλω ποτέ πια στο μέλλον να εμπλακώ σε συζητήσεις για αυτό το θέμα και νιώθω πάρα πολύ απογοητευμένος!"

paros-adonis

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares