Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 00:23

Παμμηλιακός Α' vs Παμμηλιακός Β'...

Η αναβολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, μεταξύ των οποίων και αυτό της ΕΠΣ Κυκλάδων «αναγκάζει» τις ομάδες σε συνεχή φιλικά παιχνίδια μιας παρατεταμένης προετοιμασίας.

Στις Κυκλάδες με τις μετακινήσεις πάντα εμπόδιο λόγω της ιδιαιτερότητας της νησιωτικότητας, οι ομάδες βρίσκουν τρόπους, ώστε να κρατούν ψηλά την αγωνιστική ετοιμότητα των παιχτών τους και ταυτόχρονα να τους τονώνουν το ενδιαφέρον από την ρουτίνα των συνεχών προπονήσεων.

Στα πλαίσια αυτής της λογικής στη Μήλο, ο Παμμηλιακός άδραξε την ευκαιρία που του δίνει η φετινή επιλογή της διοίκησης να δηλώσει συμμετοχή με δύο (2) ομάδες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων και έβαλε στο καλεντάρι του ένα φιλικό αγώνα μεταξύ της Α’ και της Β’ ομάδας του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι η Μηλέικη ομάδα θα συμμετάσχει στην Α’ Κατηγορία του απαιτητικού φετινού πρωταθλήματος Κυκλάδων που αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και αμφίρροπο.

Ταυτόχρονα οι «κόκκινοι» δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν και στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με την Β’ ομάδα, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου και εν μέρει αποτελεί και καινοτομία με παρόμοιες κινήσεις ομάδων από αλλά νησιά των Κυκλάδων, που πρωταγωνιστούν πλέον σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

pammiliakos ab filiko 2022

Η πρώτη ομάδα του Παμμηλιακού επικράτησε άτυπα με 3-1 της Β’ ομάδας, σε έναν αγώνα καθαρά προπονητικού διπλού, με τους προπονητές του συλλόγου Παύλο Δαούτη, που επέστρεψε στη Μήλο για να αναλάβει την Α’ ομάδα μετά από 7 χρόνια και Χρήστο Καραγιαννόπουλο να βγάζουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και να έχουν άψογη συνεργασία και συνομιλίες κατά την διάρκεια του φιλικού.

Η Α' ομάδα του Παμμηλιακού έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ποιότητα στο παιχνίδι της, αν και από το συγκεκριμένο ματς δεν μπορούν να βγουν περισσότερα συμπεράσματα. Ο πήχης πάντως μετά από αρκετά χρόνια έχει ανέβει και πάλι αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας κρατούν χαμηλά την...μπάλα, έχοντας πάντως πάντως μια αισιόδοξη προσμονή για την φετινή σεζόν. Η Α’ ομάδα αγωνίστηκε με τα γνωστά ερυθρόλευκα χρώματα του συλλόγου και φυσικά είχε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Η Β’ ομάδα αποτελείται από παιδιά κυρίως της Κ18, που καταργήθηκε από την ΕΠΣ Κυκλάδων, της Κ16 αλλά και παίχτες που χρειάζονται ακόμα δουλειά, με στόχο να συμμετέχουν και αυτά σε επίσημη διοργάνωση, αλλά και να ψάξουν ευκαιρίες ανόδου στην Α' ομάδα. Σε πρώτη φάση η επιλογή της διοίκησης του Παμμηλιακού δείχνει να δικαιώνεται, αφού η Β’ ομάδα που αγωνίστηκε με κίτρινες φανέλες, ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστική και αρκετά ορεξάτη…

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares