Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 17:38

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Θα μας φέρουν στη δυσάρεστη θέση να ορίζουμε τα παιχνίδια στην Τουρκία

Ακόμα και το ενδεχόμενο να ορίζουν παιχνίδια στην Τουρκία εξετάζουν στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της ένωσης τουλάχιστον 30 σωματεία έχουν πρόβλημα με την εγγραφή τους στο μητρώο.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, η τροπολογία Αυγενάκη δεν εξυπηρετεί τα σωματεία, καθώς θα έπρεπε να υπάρχει ειδική μέριμνα για τα νησιωτικά. 

Η ανακοίνωση:

Μετά την χθεσινή τροπολογία που κατέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήσαμε, διαπιστώνουμε ότι περίπου τριάντα (30) σωματεία της δύναμης μας, δεν προλαβαίνουν και δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση αυτής της παράτασης.

Με μεγάλη μας λύπη για άλλη μια φορά ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, αυτοαναιρέθηκε, αφού πριν από λίγες μόνο ημέρες είχε δηλώσει ότι θα υπάρξει ειδική μέριμνα για τα σωματεία των νησιών. Δυστυχώς, μέσα στα προαναφερόμενα σωματεία, υπάρχουν και ομάδες των μικρών ακριτικών μας νησιών.

Έχουμε ενημερωθεί ανεπίσημα από κάποια σωματεία ότι, αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους, εξετάζουν ακόμη και την πρόταση που τους έχει γίνει να αγωνισθούν στη γείτονα χώρα, λέγοντας ότι εμάς σαν «ποδόσφαιρο», δεν μας χωρίζει κάτι. Θα μας φέρουν στη δυσάρεστη θέση να ορίζουμε εκεί τα παιχνίδια, αφού για άλλη μια φορά ο Υφυπουργός δεν έπραξε τα αυτονόητα.

Από πλευράς Ένωσης, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκείμενου να βοηθήσουμε τα σωματεία μας να ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares