Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 20:03

Στο γραφείο του Τάκη Μπαλτάκου, με φόντο τα σύμβολα των Κυκλάδων

Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ το sportcyclades.gr είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί και την ιδιαίτερη τιμή να μας δεχτεί στο γραφείο του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Μπαλτάκος.

Αλήθεια, ποιος γνωρίζει ότι ο προϊστάμενος του Ελληνικού ποδοσφαίρου έλκει κατά το ήμισυ την καταγωγή του από τις Κυκλάδες;

Με υπερηφάνεια, ο ίδιος ο Τάκης Μπαλτάκος μας δήλωσε την Σικινιωτικη καταγωγή του και μάλιστα με τόνισε ότι κάθε καλοκαίρι απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη μαγευτική Σίκινο.

Μαζί μας σε αυτή τη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης, ο οποίος μεσολάβησε για να ικανοποιήσει το αίτημα μας και μαζί είχαμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε μία χρήσιμη συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησιωτικό ποδόσφαιρο.

MPALTAKOS MAKARIS 1

Ο κ. Μπαλτάκος, παρουσιάστηκε ενημερωμένος για αυτές τις δυσκολίες και με κάθε τρόπο προσπάθησε να μας δείξει τη συμπάθεια του προς τα Κυκλαδίτικα σωματεία και την υπερπροσπάθεια που κάνουν.

Μάλιστα, ο πρόεδρος στάθηκε αρκετά στο μητρώο και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στους συλλόγους, ενώ ήταν πλήρως ενημερωμένος και για τις καταγγελίες της ΑΕ Πάρου και του ΑΜΕΣ Νηρέα.

Εκείνο που μου προκάλεσε εντύπωση, ήταν το γεγονός ότι κατά την είσοδο στο γραφείο του, αντίκρισα ένα κασκόλ της ΕΠΣ Κυκλάδων και στην πλούσια τροπαιοθήκη πίσω απο την πλάτη του, μαζί με το κύπελλο του EURO 2004, την πλακέτα της ΕΠΣ Κυκλάδων, με την οποία τιμήθηκε το καλοκαίρι στο πλαίσιο του τουρνουά Κ10, αλλά και μία τιμητική πλακέτα του Παμμηλιακού (βλ. φώτο).

Σαν, s.c. και εφόσον μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία, είχαμε και μία πρόταση να καταθέσουμε στον κ. Μπαλτάκο, προτείνοντας του να συγκροτήσει μία νέα επιτροπή στην ΕΠΟ, η οποία θα ασχολείται αποκλειστικά με το νησιωτικό ποδόσφαιρο, τι οποία θα πρέπει να προΐσταται ο ίδιος.  Μέλη της, ιδανικά θα πρέπει να είναι οι πρόεδροι των νησιωτικών ενώσεων. 

baltakos freris

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν επαφές με πολλά μέλη της ΕΠΟ, αλλά και επίσκεψη μας στις υπηρεσίες που αποτελούν την καρδιά του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

 Ευχαριστούμε, δημοσίως τον πρόεδρο κ. Τάκη Μπαλτάκο που μας δέχθηκε και για τις συζητήσεις που είχαμε, όπως επίσης και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη που διευκόλυνε ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση.  

FRERIS EPO 1

 

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares