Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 18:04

Παχατουρίδης: Θέλουμε τη νίκη με Αιολικό για να μείνουμε ψηλά [vid]

Αγώνας ιδιαίτερης δυσκολίας αλλά και πρόκλησης για την Α.Ε. Μυκόνου την Κυριακή...

Η αναμέτρηση με τον Αιολικό στον Κόρφο (8/1, 13.00) στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής αποτελεί για την ΑΕΜ το πλέον δυνατό ως τώρα τεστ κόντρα στον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο τεχνικός της ομάδας Θεοφύλακτος Παχατουρίδης σε δηλώσεις του επισήμανε τις δυσκολίες του αγώνα τονίζοντας παράλληλα την έντονη επιθυμία για άλλη μια νίκη (σ.σ. 5η συνεχόμενη) και την εδραίωση της Α.Ε. Μυκόνου στα υψηλά επίπεδα της βαθμολογίας.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΜ:

 

Αγώνας ιδιαίτερης δυσκολίας αλλά και πρόκλησης για την Α.Ε. Μυκόνου την Κυριακή... Η αναμέτρηση με τον Αιολικό στον Κόρφο (8/1, 13.00) στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής αποτελεί για την ΑΕΜ το πλέον δυνατό ως τώρα τεστ κόντρα στον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Ο τεχνικός της ομάδας Θεοφύλακτος Παχατουρίδης σε δηλώσεις του επισήμανε τις δυσκολίες του αγώνα τονίζοντας παράλληλα την έντονη επιθυμία για άλλη μια νίκη (σ.σ. 5η συνεχόμενη) και την εδραίωση της Α.Ε. Μυκόνου στα υψηλά επίπεδα της βαθμολογίας. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΜ:

Δημοσιεύτηκε από Αθλητική Ένωση Μυκόνου στις Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023
Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares