Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 15:32

"Λευκή" ισοπαλία για την ΑΕ Μυκόνου απέναντι στον ΑΟ Διαβολιτσίου

Η Α.Ε. Μυκόνου δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΑΟ Διαβολιτσίου παραχωρώντας  "λευκή ισοπαλία'' φτάνοντας στους 38 βαθμούς που την διατηρούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν και οι λεγόμενες κακές ημέρες... Μια από αυτές ήταν και σήμερα για την ΑΕ Μυκόνου που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της με το Διαβολίτσι. Ένα αποτέλεσμα που φυσικά δεν θεωρείται επιτυχία απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Στο πρώτο ημίχρονο παρά το γεγονός ότι οι Μεσσήνιοι είχαν τον αέρα υπέρ τους την πρωτοβουλία των κινήσεων την είχε η ΑΕΜ.

Ήταν σχεδόν μόνιμα στην επίθεση με το Διαβολίτσι να αμύνεται στο μισό γήπεδο. Απείλησε στο 23' με γυριστο σουτ του Παπαδόπουλου που κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ, ενώ στο 30' έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Βαλαβανοπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Καπατσωρης έδιωξε σε κόρνερ. Καλύτερη στιγμή για το Διαβολίτσι στο 45' όταν σε προβολή του Μπούνα ο Ντούνης με υπερένταση έδιωξε.

Στην επανάληψη ο Ηλιόπουλος με την έναρξη έκανε το δυνατό σουτ και μπλόκαρε σταθερά ο Ντούνης. Όσο περνούσε ο χρόνος και το άγχος ανέβαινε στους παίκτες της Μυκόνου δεν υπήρχε καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά λάθη κάτι που ήταν σαφώς υπέρ των φιλοξενούμενων.

Έτσι το ματς κύλησε χωρίς ευκαιρία μέχρι λίγο πριν τη λήξη. Στο 86' ο Καπατσωρης είπε πάλι όχι σε σουτ του Ζγκουρη από κοντά και αριστερά ενώ στις καθυστερήσεις είχε μια κεφαλιά άουτ ο Στυλιανόπουλος από εξαιρετικό σημείο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κέμπε. Επόμενος αντίπαλος για την ΑΕ Μυκόνου την Τετάρτη εκτός έδρας με τον ΑΠΣ Πάτραι.

ΑΕ Μυκόνου: Ντούνης, Σπυρόπουλος, Ράγια (61' Σπολιαριτς), Μαντζανάς (46' Στυλιανόπουλος), Αρκούδας, Μουρίκι, Ζγκουρη, Αχειμαστος (46' Κέμπε), Βαλαβανοπουλος (68' Γιαννόπουλος) Πινέιρο (79' Οικονομικος), Παπαδόπουλος

ΑΟ Διαβολιτσιου: Καπατσωρης, Μπούνας (78' Ντελλής), Μουλιατος, Μπαλόπουλος, Καντουτσης, Δημητρίου (94' Σαλλάς ), Στραβάκος, Θώδης, Ορλάντο (69' Γκελγκειρα), Τσιγαρίδης (46' Πάγια), Ηλιόπουλος

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares