Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 20:18

Διήμερη επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργου Μαραγκού, στην Τήνο

Διήμερη προγραμματισμένη επίσκεψη, την 14η και 15η Μαρτίου 2023, πραγματοποίησε στην Τήνο ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Μαραγκός.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Μαραγκός είχε τη δυνατότητα να συναντήσει και να συνεργαστεί με κομματικά στελέχη της ΟΜ Τήνου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μεταξύ των οποίων ο Συντονιστής και Αναπληρωτής Συντονιστής της Οργάνωσης κ.κ. Ιωάννης Κελαδίτης και Ευάγγελος Κοντιζάς, να συναντήσει και να ανταλλάξει απόψεις με πολίτες, φίλους και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθώς και να πραγματοποιήσει σειρά θεσμικών επαφών με στελέχη της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωπους συλλογικοτήτων και λοιπών φορέων.

Ειδικότερα, ο κ. Μαραγκός συναντήθηκε με την Έπαρχο Τήνου και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κα Νατάσα Δεληγιάννη, με τον Δήμαρχο Τήνου, κ. Ιωάννη Σιώτο, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και τ. Δήμαρχο Τήνου, κ. Παναγιώτη Κροντηρά, ενώ την Τρίτη 14/3/2023 παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με δημοτικούς συμβούλους και κατοίκους του νησιού.

Παράλληλα, κατά την παραμονή του στην Τήνο, ο κ. Μαραγκός πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Τήνου, συνοδευόμενος από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έχοντας τη δυνατότητα να συνομιλήσει με ιατρούς, νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό της υγειονομικής μονάδας, καταγράφοντας τις διαπιστωμένες ανάγκες και τα προβλήματα αλλά και ενημερώνοντάς τους για το πρόγραμμα και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον τομέα της Υγείας. Τέλος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου, κ. Γεώργιο Περπινιά, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πλούσια και πολυσχιδή δράση του Συλλόγου με στόχο την αποτελεσματική στήριξη και ενδυνάμωση του Κέντρου Υγείας Τήνου.

Ως κύρια ζητήματα, στην ατζέντα των προαναφερόμενων επαφών και συναντήσεων, τέθηκαν η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας στο νησί, η βελτίωση του επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου, η διαχείριση των απορριμμάτων, η υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής στους τομείς της προσπελασιμότητας, της ύδρευσης και της αποχέτευσης, η ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και η στρατηγική τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του νησιού.

Γιώργος Μαραγκός

Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares