Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 08:29

Στη Σύρο το Aqua Aerobic...ξεκίνησε !!!

Aqua-Aerobic-NOS

Θέλετε να συνδυάσετε άσκηση με διασκέδαση? Σας ενδιαφέρουν τα δυναμικά, τα αερόβια προγράμματα, το stretching.

Η Υδρογυμναστική ή αλλιώς το aqua aerobic είναι ένας από τους διασκεδαστικούς τρόπους άσκησης που συνδυάζει όλα τα παραπάνω.

Το τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Σύρου κάνει γνωστό στους ενηλίκους κατοίκους του νησιού οτι από τις αρχές Οκτώβρη ξεκίνησε να λειτουργεί τμήμα Aqua Aerobic υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής Κανακάρη Ελπίδα.

Το πρόγραμμα εκγύμνασης στο νερό ( aqua aerobic ) περιλαμβάνει ασκήσεις σύσφιξης και ενδυνάμωσης των μυών ολόκληρου του σώματος. Η άσκηση γίνεται πάντα υπό τους ήχους μοντέρνας μουσικής και αποτελεί μια πολύ έντονη αερόβια αθλητική δραστηριότητα που εκμεταλλεύεται την αντίσταση και την άνωση του νερού, με αποτέλεσμα να χαρίζει ευεξία και άμεση βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης, ενώ σε συνδυασμό με την μουσική ψυχαγωγεί δημιουργώντας ένα από τα πλέον ευχάριστα προγράμματα.

Η διαφορά της άσκησης στο νερό είναι ότι εκμεταλλεύεται τη φυσική αντίσταση του νερού και την άνωση. Ένα πρόγραμμα αερόβιας άσκησης μέσα στο νερό που δίνει τη δυνατότητα στο σώμα σας να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη με το λιγότερο δυνατό κόπο. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως λόγω της άνωσης του νερού, κάτι που σας επιτρέπει περισσότερες επαναλήψεις, δίχως να νιώθετε κούραση.

Το AQUA AEROBIC...Τι κάνει ???

1) Βελτιώνει τη στάση του σώματος χωρίς να επιβαρύνει το μυοσκελετικό σύστημα και τις αρθρώσεις.

2) Αυξάνει την καρδιοαναπνευστική σας ικανότητα.

3) Καίει λίπος .

4) Συσφίγγει.

5) Βελτιώνει την ευλυγισία και την ελαστικότητα.

6) Συμβάλει στην τόνωση του μυϊκού συστήματος (άνω-κάτω άκρων, πλάτης, κοιλιακών, ραχιαίων).

7) Βοηθά στη ψυχοσωματική χαλάρωση

Τι περιλαμβάνει ??? Προθέρμανση: 5 λεπτά (ασκήσεις εξοικείωσης στο νερό)Κύριο πρόγραμμα: διαρκεί 30-40 λεπτά (ασκήσεις βελτίωσης καρδιοαναπνευστικής αντοχής και μυϊκή ενδυνάμωση με αντιστάσεις).Αποθεραπεία: 2-3 λεπτά χαλάρωση στο νερό και διατατικές ασκήσεις.

Το aqua aerobic δεν απευθύνεται σε κολυμβητές, αλλά σε όλους, άντρες και γυναίκες όσους έχουν τη διάθεση να μπουν στο νερό και να ασκηθούν! Δε χρειάζεται κάποιος να ξέρει κολύμπι για να συμμετέχει, υπάρχει ειδικός εξοπλισμός που υποστηρίζει το σώμα.

Η άσκηση στο νερό είναι περισσότερο ωφέλιμη για όλους! Είναι πολύ διασκεδαστικό να χορεύεις μέσα στο νερό!

Για ενημέρωση και πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές και το τμήμα, δίνονται καθημερινά στο γραφείο του Ν.Ο.Σύρου 10:00 -14:00, στο 22810 88666 καθώς και στο 6981733844.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares