Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 22:51

Αλέξανδρος Γκαϊντάσοφ: Ο Σίμοβιτς είναι παίκτης - κλειδί και πρέπει να τον περιορίσουμε

Έναν καθοριστικό αγώνα έχει μπροστά του ο Πανναξιακός ΑΟΚ απέναντι στον Πορφύρα στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Περιστεράκης”.

Οι “κυανοκίτρινοι” του Τάσου Βάβουλα ζουν και αναπνέουν για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής, καθώς με νίκη επί του σωματείου της Φρεαττύδας όχι μόνο θα εξασφαλίσουν και θα ανανεώσουν την παραμονή τους στην κατηγορία και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, αλλά και μέσω των play off θα διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για άνοδο στην Β’ εθνική!

Λίγες ημέρες πριν από το κυριακάτικο ματς (2/4, 5:00 μ.μ.) στο νησί της Αριάδνης, ο Αλέξανδρος Γκαϊντάσοφ μίλησε στο “SportCyclades” εν όψει του μεγάλου ντέρμπι. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ του Πορφύρα στάθηκε σε αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να έχει πιθανότητες να κερδίσει, ενώ τόνισε πως ο πρώτος σκόρερ του Πανναξιακού και του 2ου ομίλου (540π.), ο Αλεξέι Σίμοβιτς χρειάζεται προσοχή καθώς θα είναι το "κλειδί" για τους Ναξιώτες.

gaintasof pannaxiakos 2

- Αλέξανδρε, έχουμε μπροστά μας ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον Πορφύρα. Ποιο θεωρείς ότι είναι το “κλειδί” για τη νίκη;

«Θεωρώ ότι επειδή το ματς είναι κομβικότατο, σίγουρα μπορεί να υπάρξει άγχος και από τις δύο ομάδες. Τώρα όποιος το διαχειριστεί καλύτερα, κάνει λιγότερα λάθη και βάλει τα ελεύθερα, πιστεύω έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Βέβαια στο μπάσκετ τα πάντα γίνονται».

- Ποιον παίκτη θεωρείς ότι θα πρέπει να περιορίσετε για να …κόψετε το ρυθμό του Πανναξιακού;

«Βεβαίως ο παίκτης αυτός είναι ο Σίμοβιτς. Τρομερός σκόρερ. Μπορεί να βάλει καλάθι με οποιοδήποτε τρόπο. Όσο καλά και να τον παίξεις στην άμυνα, μπορεί να σου βάλει 20αρα αθόρυβα. Από την πλευρά μας, σίγουρα θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και θα βρούμε τρόπους για να τον περιορίσουμε. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να το κάνουμε. Αν το καταφέρουμε στο μεγαλύτερο βαθμό, τότε σίγουρα θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε».

- Ποιο εκτιμάς ότι είναι το αδύνατο σημείο της αντίπαλης ομάδας;

«Τα αδύνατα σημεία της αντίπαλης ομάδας τα ξέρουμε και θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτά. Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω στη συγκεκριμένη ερώτηση, επειδή και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει όλη την κατηγορία και γενικά όλη τη χρονιά».

gaintasof pannaxiakos 3

- Ποια είναι η εικόνα που αποκόμισες από τις 21 αγωνιστικές που διεξήχθησαν;

«Πραγματικά από τα ποιο δυσκολότερα πρωταθλήματα της καριέρας μου. Λόγω των play off και play out ο βαθμός ανταγωνισμού ανέβηκε απίστευτα. Συν το ότι είναι τρομερά δύσκολος ο όμιλός μας φέτος. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Όπως έχει γίνει και με μας. Κερδίσαμε το Αρκαλοχώρι και το Πέρα και μετά “αυτοκτονήσαμε” με τον Εργοτέλη. Με κάθε σεβασμό προς την αντίπαλη ομάδα. Μας κέρδισε πεντακάθαρα. Τώρα κοιτάμε μπροστά. Έχουμε μόνο… τελικούς μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας στο 100%. Να παίξουμε ο ένας για τον άλλον. Να βάλουμε ο καθένας τον εαυτό του κάτω από την ομάδα. Μόνο έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares