Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 16:42

ΠΑΣ Νάξου: Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές των Μικτών

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣ Νάξου συγχαίρει όλους τους συντελεστές των Μικτών ομάδων.

Αναλυτικά: 

Για ακόμη μία φορά οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων μας έκαναν υπερήφανους, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 25/3 και 2/4 στη Ρόδο.

Η πρόκριση των ομάδων Κ14 και Κ16 στην φάση των ''16'' του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, δεν είναι απλά μία επιτυχία, αλλά η πιστοποίηση ότι οι διακρίσεις των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων τα τελευταία χρόνια, κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι.

Η οικογένεια του ΠΑΣ Νάξου θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αθλητές των δύο ομάδων και τον προπονητή τους κ. Βαγγέλη Γατσέλο που είναι ο αρχιμάστορας των επιτυχιών τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια..

Επίσης συγχαίρουμε το επιτελείο των Μικτών μας ομάδων, Γιάννη Σιγάλα, Λάμπρο Μενδρινό, Γιάννη Μήλα, Νίκο Λουκή και Γιάννη  Αργυρό, αλλά και τον δικό μας προπονητή, Πέτρο Μαράκη, ο οποίος ταξίδεψε στη Ρόδο για να συνδράμει στο τεχνικό επιτελείο όπου του ζητήθηκε.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι σύλλογοι των Κυκλάδων, που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσουν κα αναβαθμίζουν τις ακαδημίες τους, με τα αποτελέσματα να αποτυπώνονται μέσα στα γήπεδα μας.

Φυσικά, ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, που παράλληλα είναι και πρόεδρος της επιτροπής αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, κ. Ειρηναίο Φρέρη. Ο κ. Φρέρης πέρα από το πάθος του για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, με προσωπικές ενέργειες συντέλεσε ώστε να αποκατασταθεί η ασάφεια της αρχικής προκήρυξης και να δοθεί έτσι η δυνατότητα να προκριθούν ως καλύτερες δεύτερες ομάδες και από τον όμιλο των νήσων.

Το ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια αξίζουν και στους υπαλλήλους της ΕΠΣ Κυκλάδων, που μεριμνούν ώστε όλα να λειτουργούν με σωστό τρόπο, όπως και στο sportcyclades.gr που για ακόμα μία φορά μας έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε μέσω ζωντανών μεταδόσεων τις προσπάθειες των παιδιών μας.

Ευχόμαστε μέσα από τη καρδιά μας, οι Μικτές μας ομάδες να πραγματοποιήσουν ανάλογη πορεία και στην φάση των ''16'', κατακτώντας τις προκρίσεις για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και να μας κάνουν ακόμα πιο περήφανους.

Εμείς, στον ΠΑΣ Νάξου θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να στηρίξουμε τη σημαντική αυτή προσπάθεια.

Κυκλάδες. Κυκλάδες. Κυκλάδες... 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares