Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 10:09

Παμμηλιακός: Η συστηματική δουλειά αντικατοπτρίζεται μέσα από τις επιτυχίες των Μικτών μας ομάδων

Με ανακοίνωση του ο Παμμηλιακός πλέκει το εγκώμιο στους αθλητές, τον προπονητή και όλους όσους συνέβαλλαν στις επιτυχίες των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση:

Εμείς, στον Παμμηλιακό νιώθουμε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για τη νέα μεγάλη επιτυχία των Μικτών μας ομάδων.

Η πρόκριση τους στην φάση των ''16'' του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων μόνο τυχαία δεν είναι. Αντικατοπτρίζει την πρόοδο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες και κρύβει από πίσω της σκληρή και μεθοδική δουλειά από τους προπονητές και τους συλλόγους. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Όμως, το μεγαλύτερο μπράβο αξίζει σε αυτά τα παιδιά, που αγωνίστηκαν με πάθος, ξεδιπλώνοντας το μεγάλο τους ταλέντο σε όλους τους αγώνες της πρώτης φάσης.

Ένα τεράστιο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στον ακούραστο προπονητή τους, Βαγγέλη Γατσέλο, ο οποίος έχει εργαστεί σκληρά για αυτή την επιτυχία. Είναι αυτός που ταξιδεύει αδιάκοπα σε όλα τα νησιά προκειμένου να αξιολογήσει και να φτάσει στις δίκαιες επιλογές του που εν τέλει τον δικαίωσαν απόλυτα. Είναι αυτός που με μαεστρία καθοδηγεί τις ομάδες προς την επιτυχία. Είναι αυτός που έχει γίνει ένα με όλα τα παιδιά, έχοντας αποκτήσει μία εξαιρετική σχέση. Ο χαρακτήρας του και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο πιστοποιήθηκε σε πανελλήνια εμβέλεια όταν έδωσε την εντολή να εκτελεστεί άουτ ένα πέναλτι που ίσως έκρινε πολλά, αλλά κερδήθηκε με άδικο τρόπο. Μπράβο Βαγγέλη.

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε όλα το επιτελείο των Μικτών ομάδων, που φρόντισαν έτσι ώστε όλα να λειτουργούν άψογα και σε υψηλό επίπεδο. Τους Γιάννη Σιγάλα, Λάμπρο Μενδρινό, Γιάννη Μήλα, Νίκο Λουκή,  Γιάννη  Αργυρό, αλλά και τον προπονητή, Πέτρο Μαράκη που πρόσφερε τη βοήθεια του.

Τέλος, συγχαίρουμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη για την συνεχή προσπάθεια που κάνει έτσι ώστε το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο των Κυκλάδων να αναρριχηθεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στα κορυφαία όλης της Ελλάδας. Φυσικά, συγχαίρουμε και τα υπόλοιπα μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων, οι οποίοι με τον δικό τους τρόπο συνδράμουν για την επίτευξη των υψηλών στόχων.

Ευχόμαστε από καρδιάς οι ομάδες Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων να βγουν νικήτριες στους νοκ άουτ αγώνες της επόμενης φάσης και για ακόμα μία φορά να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και το ΔΣ του Παμμηλιακού 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares