Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 01:31

Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης: Συγχαρητήρια στους αθλητές και τους συντελεστές της επιτυχίας των Μικτών ομάδων

Με ανακοίνωση της η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης συγχαίρει τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων και τους συντελεστές για τη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Αναλυτικά: 

Για ακόμη μία φορά οι Μικτές ομάδες Κ14 και Κ16 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων μας έκαναν περήφανους.

Δεν είναι μόνο οι άξιες προκρίσεις που πήραν στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, αλλά ο τρόπος που αγωνίστηκαν και το πάθος που έδειξαν σε όλους τους αγώνες οι Κυκλαδίτες αθλητές.

Το διοικητικό συμβούλιο και το τεχνικό επιτελείο της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή τους Βαγγέλη Γατσέλο για την μεγάλη επιτυχία.

Επίσης, συγχαίρουμε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη και το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης για την διαρκή στήριξη τους στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε οι δύο ομάδες μας να αγωνιστούν με το ίδιο πάθος στην προημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και να πέτυχουν ισάριθμες νίκες.

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares