Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 08:16

Αντιδρά ο ΑΟ Σερίφου για τον ''μηδενισμό'' του στο παιχνίδι με τον Παμμηλιακό

Δεν είδαν με καλό μάτι στον ΑΟ Σερίφου την απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων να μην κάνει δεκτά τα αιτήματα της ομάδας που κατέθεσε εγγραφώς χθες (18/4) ζητώντας την αναβολή του ορισμένου για σήμερα αγώνα με τον Παμμηλιακό.

Στο αίτημα του ο ΑΟ Σερίφου επικαλείται τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, κακό ορισμό διαιτητή και διευκρινήσεις από την ένωση σχετικά με το δικαίωμα συμμετοχής.

Σε επικοινωνία που είχαν μαζί μας οι άνθρωποι του συλλόγου εξέφρασαν τα παράπονα τους και ζήτησαν να δημοσιευθεί το αίτημα προς την ΕΠΣΚ.

Το αίτημα αναφέρει:

Επιστολή – Αίτημα

Προς : Ε. Π.Σ Κυκλάδων

Κοιν. Σύνδεσμο Διαιτητών Κυκλάδων

 

Παρακαλώ όπως ο ορισμός του αυριανού αγώνα στην Μήλο με την ομάδα του Παμμηλιακου όπως αναβληθεί δεν συναινούμε στην διεξαγωγή του διότι έχουμε αρκετούς τραυματίες και δεν συμπληρώνουμε ικανό αριθμό παιχτών για την αποστολή της ομάδας , και σχετικά με των ορισμό του Επόπτη Κου Μαθιουδακη δεν συμφωνούμε των θεωρούμε ανεπαρκή και επικίνδυνο , μετά και από τα γεγονότα που συνέβησαν στο μεταξύ μας παιχνίδι στην Σέριφο με τα αποτελέσματα που όλοι γνωρίζουμε , και διερωτόμαστε πως αυτοί οι διαιτητές δεν έχουν τιμωρηθεί ακόμα και τους ορίζουν σε παιχνίδια , το επόμενο θέμα θα πρεπει να εγγυηθεί η Ε. Π.Σ και η επιτροπή ότι θα χρησιμοποιηθούν παίχτες του Παμμηλιακου μόνο δηλωμένους στην Β’ Κατηγορία για να μην μπαίνουμε στην διαδικασία ενστάσεων, και προστριβές μεταξύ μας .

Σε Περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το αίτημα μας Παραιτούμαστε του παιχνιδιού.

Παρακαλώ για τις ενέργειες σας.

εικόνα Viber 2023 04 19 08 04 50 252

 

 

 

 

Το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

 

Μουστάκας Νικόλαος Γαλανός Ζήσιμος

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares