Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 07:36

Γιάννης Πολυχρονάκος: «Να γίνουμε όλοι η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ για τα ΝΗΣΙΑ μας»

Ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων και αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Πολυχρονάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις εκλογές της 21ης Μαΐου:

«Στις 21 Μαΐου κρατάμε την τύχη του τόπου μας στα χέρια μας.

Το Αθηνοκεντρικό Κράτος, έχει αποδείξει ότι δεν έχει ιδέα τι σημαίνει να ζει κανείς σε νησί και ο μόνος τρόπος για να το καταλάβει είναι να ακουστεί δυνατά η φωνή των Κυκλάδων.

Αυτή είναι η μοναδική μου φιλοδοξία, για αυτό διεκδικώ την ψήφο των πολιτών στα νησιά μας και το κάνω με μόνο όπλο τις προτάσεις, τη δραστηριότητα, αλλά και την αποφασιστικότητά μου να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να αλλάξει επιτέλους κάτι, για να αποκτήσουν οι νησιώτες όσα δικαιούνται.

Η εποχή των αυτοδυναμιών, η εποχή των ανεξέλεγκτων Πρωθυπουργών τελείωσε. Πριν τελειώσει όμως, απέτυχε. Απέτυχαν οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις, απέτυχαν οι δήθεν ισχυροί Πρωθυπουργοί.

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι Ισχυρό την επόμενη μέρα για να ανοίξει το δρόμο για μια σοβαρή κυβέρνηση με ένα σοβαρό σχέδιο διακυβέρνησης, που θα αφορά τους πολλούς και όχι τους λίγους.

Με μια Εθνική Νησιωτική Πολιτική που αποτελεί δέσμευση μας.

Δεν ξέρω να δίνω υποσχέσεις, ξέρω μόνο να διαμορφώνω και να καταθέτω ρεαλιστικές ιδέες και προτάσεις, να διεκδικώ  το καλύτερο για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του.

Αυτούς τους ανθρώπους που θέλω να τους κοιτάζω πάντα στα μάτια, να τιμώ την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.

Άλλωστε, ζω και ζούμε μαζί στις Κυκλάδες, βιώνουμε μαζί τα προβλήματα. Και μαζί θα αγωνιστούμε.

Τη δύναμη που θα μου δώσουν οι πολίτες των Κυκλάδων θα την μετατρέψω σε Δύναμη Αλλαγής για τα νησιά μας.

Στις 21 Μαΐου ας γίνουμε όλοι η Δύναμη Αλλαγής για τον τόπο μας, με ένα Ισχυρό ΠΑΣΟΚ, με νέους ανθρώπους που έχουν προτάσεις και θέληση .

Οι Κυκλάδες αξίζουν καλύτερα!».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares