Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 19:08

Ματσάρα στη Νάξο με νικητή τον Πανθηραϊκό

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, ακατάλληλο για καρδιακούς, με εκατέρωθεν ευκαιρίες, γκολ, παράταση και πολλές συναρπαστικές στιγμές ο Πανθηραϊκός ήταν πιο εύστοχος από τον ΑΟ Πάρου στην διαδικασία των πέναλτι, επικρατώντας 3-1 (κ.δ. 1-1).

Η ομάδα του Δημήτρη Κρεμμύδα συμπλήρωσε την τριάδα του β΄γύρου των μπαράζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας και πλέον θα διεκδικήσει τον τίτλο μαζί με τους Αίαντα Σύρου και ΠΑΣ Τήνου που ήταν επίσης νικητές στα νοκ άουτ παιχνίδια με ΠΑΣ Νάξου και ΑΠΣ Κύθνου αντίστοιχα.

panthiraikos aop

Η ροή του αγώνα:

Στο 1ο λεπτό ο Δαφερέρας με ατομική ενέργεια και σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Καλαμάτα

Στο 4' Ο Παπαθεοδώρου με σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Καλαμάτα σε εξαιρετική απόκρουση.

Στο 37' ο Πανθηραϊκός χάνει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Κρεμμύδα τα τροφοδοτεί μέσα στην περιοχή τον Κράσι ο οποίος σούταρε, αλλά ο Νικολάου με καταπληκτική απόκρουση του στέρησε την ευκαιρία να σκοράρει. 

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Παπαθεοδώρου σουταρε από διαγώνια θέση με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Ο Δαφερέρας στο 40' απάντησε στην ευκαιρία του Πανθηραϊκού, όταν βγήκε με ταχύτητα απέναντι στον Καλαμάτα, αλλά το πλασέ του ήταν χλιαρό.

panthiraikos aop 1

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο ΑΟ Πάρου έδειχνε περισσότερο απειλητικός, ειδικά στην κόντρα επίθεση. Σε μία τέτοια φάση στο 76' ο Δαφερέρας με μία κούρσα βγήκε μέσα στην άμυνα, τροφοδότησε τον Αλιφιέρη και εκείνος με ψύχραιμο σουτ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης.

Στο 85', σε μία φάση διαρκείας, ο Κράσι έπιασε την κεφαλιά που κατέληξε στα δίχτυα του Νικολάου και παρά την προσπάθεια του Μαραγκουδάκη να διώξει στη γραμμή πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, με το 1-1 να βάζει και πάλι τον Πανθηραϊκό στο παιχνίδι.

Στις καθυστερήσεις ο Βενιέρης μπήκε ανάμεσα στους αμυντικούς του ΑΟ Πάρου, έκλεψε την μπάλα, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο, με το 1-1 να στέλνει τις δύο ομάδες στη Παράταση.

Παράταση

Στο 100' ο Δαφερέρας μπήκε στην περιοχή από διαγώνια θέση, πλάσαρε, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Στο 103' ο Γαλανός σούταρε από το ύψος του πέναλτι με τη μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Νικολάου, ισοφαρίζοντας τα δοκάρια στο παιχνίδι.

Ο Καρράς στο 111' έπιασε κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ.

Τα πέναλτι:

Τριανταφυλλίδης 0-0

Κρεμμυδας 1-0

Αρκουλής 1-1

Γαλανός 1-1

Νικολαου 1-1

Ζαμπέλης 2-1

Δαφερέρας 2-1

Διονυσόπουλος 3-1

panthiraikos aop 4

Διαιτητική τριάδα: Χατζόπουλος, Φαν Άακεν, Μαλολλάρι 

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Καλαμάτας, Καρράς (119' Τσάνο), Λέσι (80' Βενιέρης), Σέχου, Κράσι Ε., Διονυσόπουλος, Κρεμμύδας, Φέγγης, Κράσι Λ. (80' Ζαμπέλης), Δαμίγος (69' Παπαβασιλείου), Γαλανός

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Νικολάου, Μαραγκουδάκης, Κρίσπης, Βοσινάκης, Αποστολόπουλος, Παπαθεοδώρου, Δαφερέρας, Πούλιος (53' λ. τρ. Τριανταφυλλίδης), Μπίμπα (71' Αρκουλής), Μουρλάς, Αλιφιέρης 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares