Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 17:33

Γιώργος Φώσκολος: Συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές - Ευχαριστώ τους πολλούς χορηγούς μας

Η νίκη του Αίαντα Σύρου επί του ΠΑΣ Τήνου την Κυριακή στη Μύκονο, τον ανέδειξε και πρωταθλητή στη Β' κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Η ομάδα της Σύρου πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία καθώς τερμάτισε αήττητη και στις δυο φάσεις του πρωταθλήματος, φτάνοντας απόλυτα δίκαια στην πρωτιά.

Ο πρόεδρος του Αίαντα Γιώργος Φώσκολος δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος από τις επιλογές του σε μια χρονιά που όπως είπε η ομάδα του θα μπορούσε να σταθεί ακόμα και σε μεγαλύτερη κατηγορία: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητικό τιμ αλλά και σε όλους όσοι βοήθησαν για να φτάσει ο Αίας Σύρου στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στη Β' κατηγορία. Νομίζω ότι η ομάδα μου είχε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά να σταθεί με αξιώσεις ακόμα και στην Α' κατηγορία. Πάντα οι ομάδες που ήμουν ως διοικητικός παράγοντας πρωταγωνιστούσαν. Το ίδιο έγινε και τη φετινή σεζόν στην οποία φτάσαμε αήττητοι στην κορυφή της Β' κατηγορίας.»

Για τον Γιώργο Φώσκολο πάντως εκτός από τους... αγωνιστικούς πρωταγωνιστές μεγάλη συνεισφορά είχαν και οι εκτός γηπέδου αρωγοί της Διοίκησής του «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, Δεν νομίζω άλλη ομάδα Β' κατηγορίας τοπικού να έχει τόσους χορηγούς, τόσο από τη Σύρο όσο και εκτός νησιού, που να τη στηρίζουν. Πραγματικά η βοήθειά τους ήταν καταλυτική όσον αφορά την εύρυθμη λειτουργία της και φυσικά την επίτευξη των στόχων της.»

Τέλος ο πρόεδρος του Αίαντα δεν ξέχασε και την ΕΠΣ Κυκλάδων εκφράζοντας ένα παράπονο σχετικά με τα έξοδα που υπάρχουν σε κάθε παιχνίδι. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τις ομάδες των Κυκλάδων είναι να έξοδα μετακίνησης με τα πλοία και φυσικά τα εξοδολόγια της διαιτησίας. Νομίζω ότι κάτι πρέπει να γίνει ειδικά με τη διαιτησία αφού υπάρχουν παιχνίδια που το εξοδολόγιο φτάνει ή και ξεπερνάει τα 500 ευρώ συνολικά. Είναι υπέρογκο το ποσό αυτό για ομάδες τοπικού. Θα πρέπει η ΕΠΣ Κυκλάδων να βρει τρόπους να μειωθούν τόσο μεγάλα εξοδολόγια.»

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares