Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 12:55

Έλαμψε στον 10ο Διεθνή Υπερμαραθώνιο Γύρο της Πάρου ο Θοδωρής Καζακίδης

Από το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Μάρπησσας, στους δρόμους της Πάρου… Ο Θοδωρής Καζακίδης για ακόμη μία χρονιά έδωσε το παρόν στον Διεθνή Υπερμαραθώνιο Γύρο της Πάρου απόστασης 54 χλμ. “ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ” και τα κατάφερε στο έπακρον!

kaza run (2)

Ο νεαρός τεχνικός του μπασκετικού ΑΟ Πάρου, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο των “κυανόλευκων” σε διάφορά τμήματα από το 2012, πήρε μέρος το Σάββατο 27 Μαΐου στον ιστορικό αγώνα του πανέμορφου κυκλαδίτικου νησιού που οργανώθηκε για πρώτη φορά από τον ΓΑΣ Πάρου στις 25 Αυγούστου 2001 και σύντομα καθιερώθηκε στην καρδιά των Ελλήνων δρομέων.

kaza run (3)

Ο Καζακίδης κατάφερε να τερματίσει στην κεντρική πλατεία της Παροικιάς στην 19η θέση τερματίζοντας σε 5 ώρες, 44 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα και μέσω του προσωπικού του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν σε αυτή την προσπάθειά του!

kaza run (4)

Εμείς, στο “SportCyclades” του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής, αυτός και όλοι οι δικοί του και να συνεχίσει να προσφέρει στον αθλητισμό του νησιού της Πάρου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares