Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 07:56

Ισόπαλο το ντέρμπυ στην Πάρο

aop-nireas-14-10-2012-4

Ισόπαλο έληξε το τοπικό ντέρμπυ στην Πάρο μεταξύ του ΑΟΠ και του Νηρέα.

paros-santorineos-1Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις. Ο Νηρέας διαβασμένος είχε κλείσει τους διαδρόμους του ΑΟΠ ο οποίος ήταν μεν πιο ψηλά στο γήπεδο και ο Νίκας σχεδόν δεν ακούμπησε μπάλα, αλλά από την άλλη δε μπόρεσε να κάνει ευκαιρίες που να απειλήσει ουσιαστικά τον Καρποδίνη. Η καλύτερη φάση σημειώθηκε στο 40', όταν σουτ του Κρώνη πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καρποδίνη. Πριν από αυτήν, ο Πετρόπουλος στο 20' είχε κεφαλιά από κόρνερ αρκετά άουτ, ο Ζουμής είχε ένα σουτ άουτ από πλάγια και ο Σένκα ένα γυριστό επίσης άουτ. Ο Νηρέας δε φάνηκε καθόλου επιθετικά μιας και είχε περισσότερο την προσοχή του αμυντικά, όπου και αρίστευσε.

aop-nireas-14-10-2012-3

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟ Πάρου, συνέχισε να έχει την κατοχή και προειδοποίησε στο 48' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετρόπουλου που πέρασε λίγο άουτ. Στην επόμενη οργανωμένη επίθεσή του, ο Σένκα μπήκε από πλάγια, σούταρε, ο Καρποδίνης έδιωξε όμως ο επερχόμενος Ζουμής έκανε το 1-0 από το ύψος του πέναλτι με σουτ. Ο νηρέας αντέδρασε σε μια φάση που δε μύριζε γκολ. Η μπάλα πήγε προς τα πλάγια της εστίας του ΑΟΠ από διώξιμο, ο Πετρόπουλος την ήλεγχε, όμως έπεσε στο έδαφος τραυματίας από τράβηγμα , ο επερχόμενος Τόδρη πήρε τη μπάλα, κινήθηκε προς την περιοχή έβγαλε τη μπαλιά και ο Κρητικός με σουτ έκανε το 1-1. Οι φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγες. Στο 63' ο Ζουμής από πολύ κοντά και πλάγια σούταρε άουτ και στο 66' ο Αρκουλής είχε σουτ που μπλόκαρε ο Καρποδίνης. Η μοναδική φάση για το Νηρέα έγινε στο 87' όταν ο Σουλίδης ξεμαρκαρίστηκε αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Νίκας.

aop-nireas-14-10-2012-2

Ο Νηρέας, ο οποίος έπαιξε χωρίς τον προπονητή του Γιώργο Μοστράτο, με μια ισοπαλία και μία ήττα, την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται τον Παμμηλιακό στα Μάρμαρα ενώ ο ΑΟΠ με μια νίκη και μια ισοπαλία, υποδέχεται τον ΑΟ Σερίφου στην Παροικιά.

ΑΟΠ (Λάπη) : Νίκας, Μουλάς, Πετρόπουλος (λ.τρ. 61' Δαφερέρας), Μπαρδάνης, Σένκα, Καβάλλης (45' Άσκο), Τσόκα, Γαβαλάς, Κρώνης, Ζουμής (λ.τρ. 75' Μπάλιος), Αρκουλής

ΝΗΡΕΑΣ (Μοστράτος) : Καρποδίνης, Γκεμπόρις, Κρητικός Δ., Χατζία, Τριπολιτσιώτης Π., Κρητικός Ε., Τόδρη (64' Σακαρίδης), Κορτιάνος, Σουλίδης (90' Τριβυζάς), Μετάι, Πραματιάς

aop-nireas-14-10-2012-1

Φωτος: Robert Van Der Most

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares