×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 17:28

Δυο στα δυο, πάλι με νίκη-ανατροπή.

asteras-pagos-14-10-2012-0

Τη δεύτερη νίκη του σε ισαρίθμους αγώνες πέτυχε ο Α.Ο. Πάγου το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο των Μαρμάρων στη Πάρο με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Ο Πάγος επέβαλε από την αρχή τον δικό του ρυθμό στον αγώνα και είχε αρκετές ευκαιρίες για ν’ ανοίξει το σκορ στο 1ο ημίχρονο με κορυφαία στιγμή ένα δυνατό σουτ του Ξανθάκη εκτός περιοχής με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Σερέπα.

asteras-pagos-14-10-2012-1

Ο Αστέρας από την άλλη, προτίμησε να διαφυλάξει πρωτίστως τα νώτα του και να παίξει με αντεπιθέσεις έχοντας και μια αξιόλογη στιγμή επιθετικά με το σουτ εντός περιοχής του Κρητικού, αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Κουκής.

 

Στο 2ο ημίχρονο το μοτίβο του αγώνα έδειχνε από την αρχή πως θα παρέμενε ίδιο με τον Πάγο να απειλεί μόλις στο 47 και πάλι με τον Ξανθάκη αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Σερέπα.

asteras-pagos-14-10-2012-2

  • Παρά τις χαμένες ευκαιρίες του Πάγου, ο Αστέρας ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, με τον Χριστόφορο στην προσπάθεια του για διαγώνια χαμηλή σέντρα προς την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Πρελορέτζου, άλλαξε πορεία και κατέληξε αργά και βασανιστικά στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα Κουκή να κατευθύνεται στην άλλη γωνία του τέρματος.

Ο Πάγος δεν είχε άλλη επιλογή απ’ το να βγει στην επίθεση καθώς ο μοναδικός στόχος ήταν η νίκη. Η αντίδραση ήταν άμεση αφού μόλις σε 8 λεπτά γύρισε το ματς με πρωταγωνιστή τον Χούρο που πέτυχε χατ τρικ.

asteras-pagos-14-10-2012-4

  • Αρχικά ο Φωτεινιάς στο 60’ πέρασε πολύ όμορφα την μπάλα στην πλάτη της άμυνας με αποδέκτη τον Χούρο που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να ισοφαρίσει σε 1-1.
  • Στο 63’ ο Πρίντεζης πέρασε από αριστερά όποιον βρήκε μπροστά του αλλά από δύσκολη γωνία προσπάθησε να σουτάρει, ο Σερέπας απέκρουσε αλλά ο Χούρος πήρε το “ριμπάουντ” και από το ύψος του πέναλτι με πλάτη στο τέρμα κατάφερε να γυρίσει και να σουτάρει κάνοντας το 1-2.
  • Στο 71’ και σε μια φάση καρμπόν της προηγούμενης ο Πρίντεζης και πάλι από την δεξιά πλευρά αυτή τη φορά, έσπασε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, με τον Χούρο να ολοκληρώνει την ανατροπή και να κλειδώνει τη νίκη και τους 3 πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα του.

Το υπόλοιπα λεπτά κύλησαν ομαλά, καθώς ο Αστέρας είχε αποδεχθεί την διαφαινόμενη ήττα και τον Πάγο να αρκείτε στην διατήρηση του σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα.

  • Για τον Πάγο αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη ανατροπή και μάλιστα με το ίδιο τελικό σκορ(3-1) αλλά και η τρίτη συνολικά καθώς και στον 1ο γύρο του κυπέλλου είχε πάρει την πρόκριση απέναντι στον Αστέρα με τον ίδιο τρόπο(1-2).
  • Την ομάδα του Πάγου ακλούθησαν λιγοστοί φίλοι της ομάδας και στήριξαν την προσπάθεια στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα.
  • Ο Αστέρας ξεκίνησε το ματς με 6 νέα πρόσωπα στην σύνθεση
  • Η ατυχία που έχει χτυπήσει τον παριανό σύλλογο από το καλοκαίρι, βυθίζοντας τον σύλλογο σε πένθος, συνεχίζεται, αφού ένας από τους καλύτερους παίκτες του ο ρουμάνος Panatiu Cornel υπέστει ρήξη χιαστών στο προηγούμενο ματς, και θα απουσιάσει για το υπόλοιπο της σεζόν.
  • Την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας θα ταξιδέψει στη Μήλο για να αντιμετωπίσει τον Πανσιφναϊκό, ενώ ο Πάγος αντιμετωπίζει τον Άγιαξ Σύρου σε ένα ντέρμπυ κορυφής και ψυχολογίας.

fragkiskos-me-mikro-geroxristo-10-12

Αστέρας Μαρμάρων: (Λουκής), Σερέπας, Ζουμής, Κορτιάνος Μ. (60' Αλιπράντης), Σάμιος Ν. (86' Κορτιάνος Ορ.), Λιόντος (88' Δεικτάς), Ρούσσος Γ., Κληρονόμος ©, Καρανίκης, Χριστόφορος Χ., Καράι, Κρητικός.

Α.Ο. Πάγου: (Ξενικάκης), Κουκής, Φωτεινιάς, Βαμβακάρης, Πρελορέτζος, Ρούσσος Ν., Ξανθάκης ©, Ρηγούτσος (58' Βαρθαλίτης), Μανωλιός, Πρίντεζης, Χούρος (62' Νομικός), Ρούσσος Ι. (83' Πάσχος).

pagos-panigirismoi-2012-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares