Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 20:35

ΑΟ Πάρου: Για 11η χρονιά ο Τριανταφυλλάκος, ψήφος εμπιστοσύνης σε Τριανταφυλλίδη

Ανταγωνιστικός σε όλα τα τμήματα αναμένεται να είναι και φέτος ο ΑΟ Πάρου, με τον σχεδιασμό τους συλλόγου να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η δραστήρια διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές και τις συμφωνίες, αρχικά - όπως είναι φυσικό - από αυτούς που θα αναλάβουν τις τύχες των τμημάτων που δεν είναι άλλοι από τους προπονητές.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλάκος, που έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στον σύλλογο ήταν ο πρώτος που ανανέωσε τη συνεργασία του με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια και τον έμπειρο κόουτς να παραμένει για 11η χρονιά στον πάγκο.

Ο Στάθης Τριανταφυλλίδης, που αποτελεί επίσης κεφάλαιο για τον σύλλογο, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του επι σειρά ετών και ως αθλητής, αλλά πλέον και ως επιτυχημένος προπονητής στην ακαδημία, επίσης συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και θα συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΟ Πάρου.

Οι δύο συμβολικής και ουσιαστικής σημασίας ανανεώσεις αποτελούν μόνο την αρχή μίας σειράς κινήσεων που θα καταστήσουν τον ΑΟ Πάρου για ακόμη μία χρονιά πρωταγωνιστή.

Μείνετε συντονισμένοι...

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares