Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 23:21

ΑΟ Πύργου: Η τοποθέτηση του Κώστα Κλουβάτου στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Ο Γενικός Αρχηγός του ΑΟ Πύργου εκπροσώπησε φέτος τον σύλλογο και την Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο ΑΟ Πύργου έδωσε στη δημοσιότητα την τοποθέτηση και τις προτάσεις που κατέθεσε ο Κώστας Κλουβάτος.

Αναλυτικά:

Πρόεδρε, αξιότιμα μέλη του Δ Σ., συνάδελφοι, εκπρόσωποι των αθλητικών συλλόγων των Κυκλάδων.

Εκπροσωπώντας τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Πύργου και την Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης θα ήθελα να σας μεταφέρω τους ειλικρινείς χαιρετισμούς του προέδρου μας Μανώλη Νομικού και των μελών της διοίκησης μας.

Είναι πολύ σημαντική η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, όπου μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να ανταλλάξουμε απόψεις για το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες.

Θέλουμε να συγχαρούμε τον πρόεδρο Ειρηναίο Φρερη και το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων για τις πρωτοβουλίες που πήραν μέσα στη χρονιά και ειδικά στο τέλος της, όπου η πρόσκληση του Γιάννη Παπαστεφανάκη θεωρούμε ότι απέδειξε τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που διαθέτουμε ως Κυκλαδιτες.

Συγχαίρουμε επίσης τους πρωταθλητές των Ανδρικών Πρωταθλημάτων, Ελλάς Σύρου και Αίαντα Σύρου, όπως και τις ομάδες των: ΑΕ Μυκόνου, Πανθηραϊκού που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στα πρωταθλήματα υποδομής.

Από το βήμα που μας δίνεται, θέλουμε επίσης να συγχαρούμε όλες τις ομάδες των Κυκλάδων για την προσπάθεια που καταβάλλουν και όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι. Συγχαρητήρια στις διοικήσεις, τους αθλητές, τους γονείς και τους φιλάθλους.

Να πω εκ των προτέρων ότι ψηφίζουμε θετικά τον απολογισμό και τον προϋπολογισμό της Ένωσης, καθώς γνωρίζουμε τον αγώνα που δίνεται προκειμένου να βγουν εις πέρας τα δυσκολότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη.

Ανδρική ομάδα

Εμείς, ως ΑΟ Πύργου, μετά από τα γνωστά προβλήματα με το μητρώο επανερχόμαστε φέτος και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Στόχος μας είναι ο αθλητισμός μέσα στα πλαίσια του ερασιτεχνισμού, αλλά πάντα με γνώμονα την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθε.  

Βρισκόμαστε στο στάδιο του προγραμματισμού και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Ακαδημία

Στην ακαδημία μας έχουμε ως πρώτο στόχο να συνδράμουμε στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών επικουρώντας την οικογένεια και φυσικά να διδάξουμε το ποδόσφαιρο σε συνεργασία με το μεγαλύτερο δίκτυο ακαδημιών της Ελλάδας.

Με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο και τρεις ακόμη καταρτισμένους προπονητές, έχουμε καταφέρει σε λιγότερο από δύο χρόνια λειτουργίας να έχουμε στην ακαδημία μας 80 παιδιά.

Χαιρετίζουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου και θα προσπαθούμε να δίνουμε το παρόν

Στόχος

Μεγάλος μας στόχος είναι η κατασκευή του γηπέδου μας, το οποίο χάρη των προσπαθειών του προέδρου μας Μανώλη Νομικού και του αδελφού του Βαγγέλη θεωρούμε ότι μπορεί να είναι έτοιμο την επόμενη διετία για να φιλοξενήσει κυρίως τα παιδιά μας.

Πρόταση

Κλείνοντας, θέλω να μεταφέρω την άποψη του Δ.Σ. για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε μία κατηγορία και να ζητήσω από την ΕΠΣ Κυκλάδων να είναι πιο ελαστική με το πρόγραμμα, ιδιαίτερα την τουριστική περίοδο, που στη Σαντορίνη διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα.

Προτείνουμε να υπάρχει ένα άτυπο πρόγραμμα τριμήνου, που θα κοινοποιείται στις ομάδες και εκείνες εκ των προτέρων θα μπορούν να προγραμματίσουν ή να ζητήσουν κάποια αλλαγή. Με τον τρόπο αυτό θα λύσουμε το πρόβλημα ένας αγώνας να αναβάλλεται 2 μέρες πριν την διεξαγωγή του, πράγμα που δεν αρέσει σε κανέναν από εμάς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares