Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 13:30

Στα έμπειρα χέρια του Βασίλη Μπουγά οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Πύργου

Την έναρξη της συνεργασίας με τον πολύπειρο Μασέρ - Βοηθό Φυσικοθεραπευτή, Βασίλη Μπουγά ανακοίνωσε το ΑΟ Πύργου.

Όπως όλα δείχνουν οι άνθρωποι της ομάδας από τη Σαντορίνη δίνουν μεγάλο βάρος στο επιτελείο της ομάδας, ενώ έπονται και οι ανακοινώσεις για το ρόστερ της.

Η ανακοίνωση:

Ένα νέο μέλος στην οικογένεια μας

Στο πλαίσιο της συγκρότησης ενός καταρτισμένου επιτελείου έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Μπουγά που αναλαμβάνει το σημαντικό πόστο του Μασέρ της ομάδας μας, όπως και αυτό του Βοηθού Φυσικοθεραπευτή. 

Ο Βασίλης Μπουγάς διαθέτει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει υπάρξει μέλος στο επιτελείο ομάδων που αγωνιζόταν σε υψηλό επίπεδο, όπως: Ζευγολατιό (Γ' Εθνική), Ιάλυσο (Γ' Εθνική), Παμβοχαϊκό (volley league), την Εθνική Ομάδα Βόλεϊ και πολλές άλλες.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Μπουγά στον Αθλητικό Όμιλο Πύργου και του ευχόμαστε καλό έργο στο νευραλγικό πόστο που αναλαμβάνει.

 

 

?Ένα νέο μέλος στην οικογένεια μας ⚽Στο πλαίσιο της συγκρότησης ενός καταρτισμένου επιτελείου έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Μπουγά που αναλαμβάνει το σημαντικό πόστο του Μασέρ της ομάδας μας, όπως και αυτό του Βοηθού Φυσικοθεραπευτή. ?Ο Βασίλης Μπουγάς διαθέτει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει υπάρξει μέλος στο επιτελείο ομάδων που αγωνιζόταν σε υψηλό επίπεδο, όπως: Ζευγολατιό (Γ' Εθνική), Ιάλυσο (Γ' Εθνική), Παμβοχαϊκό (volley league), την Εθνική Ομάδα Βόλεϊ και πολλές άλλες. ❤Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Μπουγά στον Αθλητικό Όμιλο Πύργου και του ευχόμαστε καλό έργο στο νευραλγικό πόστο που αναλαμβάνει. Μπουγας Βασιλης #santorinigreece #ao_pyrgou #pyrgossantorinigreece #pyrgos #santoriniisland #epskykladon #aopyrgoy #bougas #maser

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares