Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 18:16

Παίρνει Αντώνη Μάγκα και θωρακίζει την άμυνα της η Ελλάς Σύρου

Δυναμικά μπαίνει στο μεταγραφικό παζάρι για το «χτίσιμο» της νέας ομάδας που θα την βρει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής η Ελλάς Σύρου.

Παίκτης της Ελλάς Σύρου θα πρέπει να θεωρείται ο πρώην παίκτης του ΑΣ Σαντορίνης, Αντώνης Μάγκας, ο οποίος μετά τη Ρόδο επιστρέφει πιθανότατα και πάλι στις Κυκλάδες για λογαριασμό της Ελλάς. 

Με μεγάλη εμπειρία από την Superleague (5 χρόνια στον Λεβαδειακό), ο υψηλόσωμος αμυντικός βρίσκεται ήδη στη Σύρο για τις τελικές συζητήσεις με τους υπεύθυνους της Συριανής ομάδας.

Ο 29χρονος αμυντικός (γεν. 28 Φεβρουαρίου 1994) διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, καθώς αγωνίστηκε για 5 συνεχόμενα χρόνια στην Α Εθνική με την ομάδα του Λεβαδειακού, μεταξύ άλλων βρέθηκε και στις ομάδες της Σπάρτης, Θήβας, Ιεράπετρας, Αήττητο Σπάτων και Αστέρα Βλαχιώτη (βλ. φώτο) στη Super League 2 και Football League . Παράλληλα έχει περάσει και από τη Σαντορίνη το 2021, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΣ Ρόδος.

 DSC2644ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ

 Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ποδοσφαιριστή με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Άκη Πύργο και το μέλος του συλλόγου Γιάννη Συκουτρή.

MAGAS SIKOUTRIS PYRGOS

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares