Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 23:02

Μένει Σύρο ο Παπαδόπουλος | Αυτοί μένουν από το περσινό ρόστερ

Ο γκολκίπερ Βαγγέλης Παπαδόπουλος είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ελλάς Σύρου.

Παράλληλα με τις μεταγραφικές κινήσεις που «τρέχουν» οι άνθρωποι της ομάδας έχουν επαφές με τον προπονητή, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο στις ανανεώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βέβαιοι στο ρόστερ της περιόδου 2023-2024 στην πρώτη της ομάδας της Σύρου στη Γ' Εθνική θα πρέπει να θεωρούνται οι: Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος, Παυλόπουλος, Κολιάκος, Παράβαλος και Νομικός, ενώ απομένει ερωτηματικό του Περιάλη και ανοιχτό του Μανουδάκη, που δεν αποκλείεται να έχει και δεύτερο ρόλο στην ομάδα. 

Συζητιέται επίσης ποιοι ακόμα από το περσινό ρόστερ θα μείνουν, αλλά και ποιοι ποδοσφαιριστές μπορεί να αποκτηθούν από ακαδημίες του νησιού.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου:

Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Παπαδόπουλο. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την περσινή χρονιά και θα αποτελέσει το τερματοφύλακα μας και φέτος στον δύσκολο δρόμο της Γ Εθνικής.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε στον Αμπελωνιακό στην Γ΄ Εθνική, ενώ παράλληλα είχε συμμετοχές στις Μικτές της Λάρισας. Μετά ακολούθησαν ομάδες όπως οι Εορδαϊκός, Ερμής Αμυνταίου, Δόξα Προσκυνητών, Μακεδονικός Φούφα, Φωκικός, Απόλλων Παραλιμνίου, Πανναξιακός και Άρης Σκάλας. Από τις 17 Ιανουαρίου του 2022 ανήκει επίσημα στην ομάδα μας και είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε ξανά στην Σύρο και τη νέα σεζόν.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares