Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 14:46

Η σημαία στον ιστό της. Ανανέωσε με τον ΑΟ Πύργου ο Βαγγέλης Νομικός

Είναι κάτι παραπάνω από αρχηγός της ομάδας του ΑΟ Πύργου.

Γέννημα θρέμμα του συλλόγου, ο Βαγγέλης Νομικός δεν θα μπορούσε από το να είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ανακοινώθηκε ότι συνεχίζει στον σύλλογο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η προσωπικότητα του, η ποδοσφαιρική του αξία, αλλά και η αγάπη του για την ομάδα, αναμένεται να λειτουργήσουν θετικά σε όλα τα επίπεδα για τον ΑΟ Πύργου.

Η ανακοίνωση:

ΑΟ Πύργου χωρίς Βαγγέλη Νομικό και Βαγγέλης Νομικός χωρίς ΑΟ Πύργου δεν υφίσταται.

Ο αρχηγός της ομάδας μας δηλώνει για ακόμα μία χρονιά το παρών και έτοιμος για να προσφέρει στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΑΟ Πύργου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Άλλωστε το δηλώνει με κάθε ευκαιρία. Θα σταματήσει όταν πραγματοποιηθεί το μεγάλο του όνειρο, που δεν είναι άλλο να παίξει την τελευταία του χρονιά στο γήπεδο που ξεκίνησε... στο σπίτι της ομάδας μας... στο γήπεδο μας.

Δεν είναι μόνο ο αρχηγός μας, αλλά κάτι παραπάνω για το ΑΟ Πύργου, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της καθημερινότητας του.

Του ευχόμαστε να έχει καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να συνεχίσει να ηγείται με το ίδιο πάθος και τη δημιουργικότητα. 

 

 

 

?ΑΟ Πύργου χωρίς Βαγγέλη Νομικό και Βαγγέλης Νομικός χωρίς ΑΟ Πύργου δεν υφίσταται. ?Ο αρχηγός της ομάδας μας δηλώνει για ακόμα μία χρονιά το παρών και έτοιμος για να προσφέρει στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΑΟ Πύργου τη νέα αγωνιστική περίοδο. ⚽️Άλλωστε το δηλώνει με κάθε ευκαιρία. Θα σταματήσει όταν πραγματοποιηθεί το μεγάλο του όνειρο, που δεν είναι άλλο να παίξει την τελευταία του χρονιά στο γήπεδο που ξεκίνησε... στο σπίτι της ομάδας μας... στο γήπεδο μας. ⬆️Δεν είναι μόνο ο αρχηγός μας, αλλά κάτι παραπάνω για το ΑΟ Πύργου, αφιερώνοντας μεγάλο μέρος της καθημερινότητας του. ❤Του ευχόμαστε να έχει καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να συνεχίσει να ηγείται με το ίδιο πάθος και τη δημιουργικότητα. #epskykladon #ao_pyrgou #pyrgossantorinigreece #santorinigreece #santoriniisland #pyrgos #aopyrgoy #nomikos Vaggelis Nomikos

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares