Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 19:38

Ελλάς Σύρου: Καλούμε όλους τους Συριανούς να μας στηρίξουν και να είναι δίπλα μας

Ανακοίνωση - κάλεσμα σε όλους τους Συριανούς να στηρίξουν την ιστορική πρώτη συμμετοχή της Ελλάς Σύρου στη Γ΄ Εθνική εξέδωσε η Ελλάς Σύρου, που παράλληλα καταδικάζει κάθε μορφής βίας από όπου και ανα προέρχεται.

Αναλυτικά:

Φίλες και φίλοι,

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν η ομάδα μας ξεκινήσει προετοιμασία για την Γ΄ Εθνική.

Η διοίκηση του ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ Σύρου και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, θέλουν να διαβεβαιώσουν τους φιλάθλους της Σύρου, ότι η υλοποίηση του πλάνου, που ξεκίνησε το καλοκαίρι για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας, θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, με πλήρη επίγνωση ότι μπορεί να επηρεάσει μόνο όσα συμβαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου, υπόσχεται στην πλατιά μάζα των υγειώς σκεπτόμενων φιλάθλων της ΕΛΛΑΣ Σύρου, γιατί αυτοί είναι οι μόνοι που μας ενδιαφέρουν, πως άπαντες στην ομάδα θα δώσουν το μέγιστο της ενέργειας προκειμένου να επιστρέψει ο σύλλογος στη θέση που αρμόζει στην ιστορία του.

Αρχικά θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε, ότι ο Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ, καταδικάζει κάθε μορφή βίας στον χώρο του ποδοσφαίρου, από όπου και αν προέρχεται. Οφείλουμε να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο, Οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι απέναντι σε κάθε είδους βία στον αθλητισμό και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την αλλαγή σελίδας που όλοι οραματιζόμαστε.

Στόχος δικός μας αλλά και των Συριανών πρέπει να είναι να διαφυλάξουμε την αξιοπιστία και την ασφάλεια του Συριανού ποδοσφαίρου και όλων των προσώπων που εμπλέκονται σε αυτό και να απομονώσουν όσους θεωρούν ότι μπορούν ετσιθελικά να το βλάψουν.

Ο Συριανός κόσμος έχει αποδείξει ότι ξεχωρίζει για την φιλοξενία, το πολιτισμό και το ήθος του κι αυτό θα το αποδείξουμε έμπρακτα με όλες τις αποστολές των ομάδων.

Η άνοδος στην Γ Εθνική αποτελεί για όλους εμάς μια γιορτή, φέτος θα είναι μια ιστορική χρονιά που θα πρέπει όλοι μας να απολαύσουμε και να χαρούμε για το καλό του νησιού μας.

Κλείνοντας καλούμε όλους τους ανιδιοτελείς και υγιείς φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα μας, με την παρουσία τους εμψυχώνοντας με την φωνή τους και το χειροκρότημα τους.

Επίσης, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, είτε με την ετήσια συνδρομή μελών, είτε αν επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά με κάποια μορφή χορηγίας της επιχείρησης τους .

Το ποδόσφαιρό δεν είναι πόλεμος είναι γιορτή…

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares