Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 10:00

Και ο νεαρός Γιάννης Ξαγοράρης στο ρόστερ του ΑΟ Πύργου

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που θα ανήκει στο ρόστερ του ΑΟ Πύργου τη φετινή χρονιά ανακοινώθηκε από την ομάδα της Σαντορίνης.

Πρόκειται για τον 18χρονο αμυντικό, Γιάννη Ξαγοράρη, ο οποίος έχει ξεκινήσει αν παίζει ποδόσφαιρο στον ΑΟ Πύργου, συνέχισε στον Πανθηραϊκό, από όπου επέστρεψε την περσινή σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Γεμάτος ενέργεια και ταλέντο ο Γιάννης Ξαγοράρης θα είναι μαζί μας την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΑΟ Πύργου μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο 18χρονος ακραίος αμυντικός έπαιξε για πρώτη φορά ποδόσφαιρο στην ακαδημία μας και έπειτα συνέχισε στα αναπτυξιακά τμήματα του Πανθηραϊκού.

Πέρυσι επέστρεψε στην ομάδα του τόπου του, τον ΑΟ Πύργου και από φέτος θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή μας, κ. Δημήτρη Σκούνα.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο, καλωσορίζουμε τον Γιάννη Ξαγοράρη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες.

 

 

 

 

?Γεμάτος ενέργεια και ταλέντο ο Γιάννης Ξαγοράρης θα είναι μαζί μας την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΑΟ Πύργου μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. ⚽Ο 18χρονος ακραίος αμυντικός έπαιξε για πρώτη φορά ποδόσφαιρο στην ακαδημία μας και έπειτα συνέχισε στα αναπτυξιακά τμήματα του Πανθηραϊκού. ?Πέρυσι επέστρεψε στην ομάδα του τόπου του, τον ΑΟ Πύργου και από φέτος θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή μας, κ. Δημήτρη Σκούνα. ❤Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο, καλωσορίζουμε τον Γιάννη Ξαγοράρη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες. #pyrgos #pyrgossantorinigreece #santoriniisland #ao_pyrgou #aopyrgoy #santorinigreece #xagoraris

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares