Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 21:39

Παναγιώτης Αχείμαστος: Φεύγω σαν φίλος από τη Μύκονο - Ευχαριστώ Κουκά και Γιαβρούτα

Γυρίζει σελίδα στην καριέρα του μετά από τέσσερα χρόνια στη Μυκονο... Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αχείμαστο έναν εκ των αρχηγών της ΑΕ Μυκόνου, ο οποίος έκανε γνωστό ότι λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων μετά το καλοκαίρι δεν θα είναι πλέον κάτοικος Μυκόνου και δεν θα φορά τη φανέλα της Α.Ε. Μυκόνου.

Τα χρόνια που αγωνίστηκε στην ΑΕΜ βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα ενώ πραγματικά υπήρξε ένα ποδοσφαιριστής υπόδειγμα ήθους και εξαιρετικής συμπεριφοράς.

Χαρακτηριστική είναι μάλιστα η προσωπική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μεταξύ άλλων ευχαριστεί τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Κουκά τον Γενικό Αρχηγό Πέτρο Γιαβρούτα αλλά και όσους συνεργάστηκε τα τέσσερα χρόνια που ήταν στη Μύκονο.

Επίσης τονίζει ότι φεύγει σαν φίλος ενώ αφήνει και ένα παράθυρο μελλοντικής συνεργασίας με την ομάδα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παναγιώτη Αχείμαστου είναι η εξής:

"Ύστερα από 4 χρόνια έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω από την ομάδα της ΑΕ Μυκονου, τέσσερα χρόνια γεμάτα όμορφες και έντονες στιγμές αλλά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να μείνω περισσότερο στο νησί της Μυκονου.Θα ηθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον πρόεδρο της ομάδας Κύριο Αλέκο Κουκά για το ήθος και το μεγαλείο του ως άνθρωπος,τον γενικό αρχηγό της ομάδας Κύριο Πέτρο Γιαβρούτα αλλά και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε ολα αυτα τα χρονια! Φευγω σαν φιλος και γεμάτος όμορφες αναμνήσεις από την ομάδα που μετά από τόσα χρόνια θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου!
Υ.Γ Εις το επανιδείν
Αθλητική Ένωση Μυκόνου"

 

 

 

Ύστερα από 4 χρόνια έφτασε η στιγμή να αποχωρήσω από την ομάδα της ΑΕ Μυκονου, τέσσερα χρόνια γεμάτα όμορφες και έντονες...

Δημοσιεύτηκε από Panagiotis Ahimastos στις Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares