Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 10:39

Τόπος στα νιάτα με τον Πέτρο Προεστάκη στον ΑΟ Πύργου

Ανανεώσεων συνέχεια στον ΑΟ Πύργου, που ανακοίνωσε την παραμονή του 16χρονου ταλαντούχου επιθετικού, Πέτρου Προεστάκη.

Ο Προεστάκης, πραγματοποίησε τις πρώτες του εμφανίσεις με τον ΑΟ Πύργου κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ομάδα από τη Σαντορίνη, στόχος είναι να συνδυαστεί η εμπειρία με το ταλέντο.

Αναλυτικά: 

Ένας από τους στόχους μας στον ΑΟ Πύργου είναι η ανδρική μας ομάδα να συνδυάζει την εμπειρία με τον ταλέντο των ποδοσφαιριστών.

Στα 15 του χρόνια, ο Πέτρος Προεστάκης πήρε το βάπτισμα του πυρός στη διάρκεια της φετινής χρονιάς και φτάνοντας πλέον στα 16 είναι και φέτος έτοιμος να ενταχθεί στο ρόστερ του ΑΟ Πύργου.

Αγωνίζεται ως επιθετικός, διαθέτει ταλέντο και αγαπά να παίζει ποδόσφαιρο, κάνοντας τα πρώτα του βήματα από την ακαδημία μας και έπειτα στα αναπτυξιακά τμήματα της Θύελλας Καμαρίου.

Καλωσσορίζουμε τον Πέτρο και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές και ευχάριστες ποδοσφαιρικές εμπειρίες.

 

 

➡Ένας από τους στόχους μας στον ΑΟ Πύργου είναι η ανδρική μας ομάδα να συνδυάζει την εμπειρία με τον ταλέντο των ποδοσφαιριστών. ?Στα 15 του χρόνια, ο Πέτρος Προεστάκης πήρε το βάπτισμα του πυρός στη διάρκεια της φετινής χρονιάς και φτάνοντας πλέον στα 16 είναι και φέτος έτοιμος να ενταχθεί στο ρόστερ του ΑΟ Πύργου. ?Αγωνίζεται ως επιθετικός, διαθέτει ταλέντο και αγαπά να παίζει ποδόσφαιρο, κάνοντας τα πρώτα του βήματα από την ακαδημία μας και έπειτα στα αναπτυξιακά τμήματα της Θύελλας Καμαρίου. ❤Καλωσσορίζουμε τον Πέτρο και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές και ευχάριστες ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Πετρος Προεστακης #pyrgos #ao_pyrgou #aopyrgoy #santorinigreece #pyrgossantorinigreece #santoriniisland #proestakis

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares