Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 14:11

Όλα τα νέα πρόσωπα της φετινής Α.Ε. Μυκόνου αποκλειστικά στο sportcyclades!

Με αρκετά νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Α.Ε. Μυκόνου για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Μπορεί η ΑΕΜ όλο το προηγούμενο διάστημα να τήρησε σιγήν ιχθύος και να μην ανακοίνωσε κάποια προσθήκη, στον Κόρφο όμως την Κυριακή βρέθηκαν όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Άλλωστε ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κουκάς αρέσκεται στην τακτική τού να πραγματοποιεί τις μεταγραφές του κάθε χρόνο με άκρα μυστικότητα.

Έτσι λοιπόν και φέτος και μετά από μια εξαιρετική περσινή σεζόν η ΑΕΜ ενισχύθηκε σε αρκετές θέσεις.

Ξεκινώντας από τα μετόπισθεν η ομάδα απέκτησε δυο τερματοφύλακες καθώς ο Κώστας Παλιούρας δεν θα συνεχίσει. Τη φανέλα της ΑΕΜ θα φοράνε λοιπόν ο έμπειρος Στέργιος Φαρμάκης που πέρυσι αγωνίστηκε σε Αγροτικό Αστέρα και Ηρακλή Λάρισας και ο νεαρός Θοδωρής Θεοδωρόπουλος. Αμφότεροι μαζί με τον Παναγιώτη Ντούνη θα αποτελούν τη τριάδα των τερματοφυλάκων της ΑΕΜ φέτος.

Στην άμυνα αποκτήθηκαν ο Οδυσσέας Πούλος, ο Νίκος Ιωσηφίδης και ο Ανδρέας Κατσούλης.

Στη μεσαία γραμμή αποκτήθηκε ένας παίκτης που τον είχε ξεχωρίσει από πέρυσι ο Βαγγέλης Βλάχος. Ο Ντανιελ Πάγια που αγωνιζόταν στο Διαβολίτσι και είχε κάνει δυο εξαιρετικά παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΜ με την πρώην ομάδα του.

Ο Πάγια μαζί με τους Τράκα και Μουρίκι που παρέμειναν θα αποτελέσουν μια πολύ δυνατή τριάδα στα χαφ.

Από το Καρπενήσι ήρθε στη Μύκονο και ο αριστεροπόδαρος Γιάννης Τσούκας που είχε δοκιμαστεί και πέρυσι με την ΑΕ Μυκόνου και είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Νέες προσθήκες σαφώς είναι και δυο παιδιά που ανδρώθηκαν στην ΑΕΜ και επιστρέφουν. Ο Άρης Ντουσάι και ο Γιάννης Καλογεράς που πέρυσι έκανε μια εξαιρετική χρονιά με την Αγία Παρασκευή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη ομάδα προωθήθηκαν και δυο παίκτες που πρωταγωνίστησαν με την ΑΕΜ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ16. Ο Παναγιώτης Κουτρούτσος και ο Λευτέρης Δακτυλίδης, οι οποίοι θα αποκτήσουν πλέον πολλές εμπειρίες στην πρώτη ομάδα.

Άμεσος συνεργάτης του τεχνικού συμβούλου της ΑΕΜ Βαγγέλη Βλάχου θα είναι ο γυμναστής Χαράλαμπος Παναγούλης που προστέθηκε στο τεχνικό τιμ.

Από σήμερα έως την Τετάρτη το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει προπόνηση κάθε απόγευμα στον Κόρφο ενώ από την Πέμπτη δυσκολεύουν τα πράγματα καθώς οι προπονήσεις θα γίνουν διπλές κάθε ημέρα!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares