Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 23:50

Στα γκολποστ του Παμμηλιακού ο Παναγιώτης Καραμπάτσος

Την πρώτη μεταγραφή της καλοκαιρινής περιόδου ανακοίνωσε πριν λίγο ο Παμμηλιακός που ήρθε σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα, Παναγιώτη Καραμπάτσο.

Ο 24χρονος Παναγιώτης Καραμπάτσος έχει καταγωγή από το νησί της Μήλου και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ιάσων Ιλίου, στον ΑΟ Ιλίου, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Ηρακλής Περιστερίου.

Η ανακοίνωση και οι πρώτες του δηλώσεις: 

Ο Παμμηλιακός Α.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Καραμπάτσο.

Ο Παναγιώτης είναι 24 ετών και κατάγεται από το νησί μας, όπου και εργάζεται τους θερινούς μήνες. Έχοντας σημαντική εμπειρία από τη συμμετοχή του σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Αθήνας Φέτος, συμφώνησε να παραμείνει στο νησί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του τόπου του.

Έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στον Ιάσων Ιλίου, και έπειτα μετακινήθηκε στον ΑΟ Ιλίου όπου αγωνίστηκε για 10 χρόνια. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Ηρακλής Περιστερίου.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του Παμμηλιακού και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Καραμπάτσου:

«Νιώθω τέλεια που θα αγωνιστώ τον Παμμηλιακό τον οποίο παρακολουθώ από μικρός. Έχω πολλούς φίλους εδώ στη Μήλο και χαίρομαι πολύ που θα αγωνιστούμε μαζί. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας». 

 

 

⚽⚽⚽Ο Παμμηλιακός Α.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Καραμπάτσο. ?Ο Παναγιώτης...

Δημοσιεύτηκε από Παμμηλιακός Α.Σ - Pammiliakos A.C στις Σάββατο, 5 Αυγούστου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares