Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 10:25

Μιχάλης Βαμβακάρης: Ο Παμμηλιακός ήταν και θα παραμείνει ένα σωματείο με αρχές και ήθος

Ο πρόεδρος της ομάδας του Παμμηλιακού Μιχάλης Βαμβακάρης μίλησε στην Κοινή Γνώμη για την αλλαγή της εικόνας του γηπέδου της Μήλου, αλλά και για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν. Ταυτόχρονα ο κ. Βαμβακάρης αναφέρθηκε και στην ομάδα του, που ετοιμάζεται να κάνει μία νέα επανεκκίνηση.

Πρόεδρε βλέπουμε το γήπεδο της Μήλου να έχει αλλάξει μορφή και να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό. Τι εργασίες έγιναν και τι πρέπει να περιμένουμε ακόμη;

Είναι γεγονός ότι πλέον το στάδιο της Μήλου έχει αλλάξει μορφή και είναι πιο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα σύγχρονο. Πλέον θα παρέχετε η δυνατότητα για καλύτερες προπονήσεις στους αθλητές μας και σε όλους άλλους θέλουν να γυμναστούν.
Πραγματικό παλατάκι πλέον το στάδιο της Μήλου, ένα εντυπωσιακό ταρτάν στίβου, με έναν αξιόλογο τάπητα ποδοσφαίρου και με πολύ καλό φωτισμό για βραδινές δραστηριότητες.

Η Μήλος θα φιλοξενήσει τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες. Πόσο ικανοποιημένοι είστε που θα γίνει μια τόσο μεγάλη διοργάνωση στο νησί;

Ανυπομονούμε για το γεγονός αυτό. Μία πραγματική γιορτή του κλασσικού αθλητισμού. Θα είναι το πρώτο αθλητικό γεγονός στο ανακαινισμένο μας στάδιο. Ταυτόχρονα θα είναι και το έναυσμα για τα επόμενα που θα ακολουθήσουν. Ευελπιστούμε να διοργανώσουμε τους καλύτερους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες των τελευταίων ετών.

Θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες άλλες ενέργειες από πλευράς διοργάνωσης;

Έχουν γίνει κάποιες σκέψεις και υπάρχουν κάποιες ιδέες. Θα φιξάρουμε όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας και πιστεύω πως η διοργάνωση θα είναι πετυχημένη. Όλος ο κόσμος της Μήλου περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τους αγώνες αυτούς. Οι καλύτεροι αθλητές τόσο του νομό μας, όσο και άλλων περιοχών θα έρθουν στο νησί για να αγωνισθούν.

Παιδιά από το νησί της Μήλου βλέπουμε ότι έχουν αρχίσει να ασχολούνται με τον κλασσικό αθλητισμό. Μετά από τους αγώνες αυτούς πιστεύετε πως ακόμη περισσότεροι νέοι αθλητές θα στραφούν στα αγωνίσματα του στίβου;

Στα παιδιά της Μήλου η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε να τους παρέχουμε ότι πιο εξειδικευμένο μπορούμε. Αυτό τους δίνει την δυνατότητα να επιλέξουν ποια δραστηριότητα τους ταιριάζει καλύτερα. Πιστεύω ότι κάνουμε κάθε χρόνο σημαντικά βήματα βελτίωσης και οι μικροί αθλητές χαίρονται την κάθε τους στιγμή.
Τώρα, με το ταρτάν που τοποθετήθηκε θεωρώ πως θα αποτελέσει έναν έξτρα πόλο για τους μικρούς και νέους αθλητές. Ταυτόχρονα η διεξαγωγή των Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων είναι μία ευκαιρία τα παιδιά να δουν από κοντά αγώνες υψηλού επιπέδου. Να πάρουν δηλαδή μία πρώτη γεύση από τα αθλήματα του κλασσικού αθλητισμού και όποια τους αρέσει θα μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα προπονήσεις. Αυτό άλλωστε το είδαμε και πριν από 13 χρόνια, όταν και τοποθετήσαμε στο γήπεδο της Μήλου τον συνθετικό χλοοτάπητα. Παιδιά που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, άρχισαν προπονήσεις και μάλιστα πολλά απ’ αυτά είναι ακόμη κοντά μας.

Κ. Βαμβακάρη είναι μία καλή ευκαιρία να μιλήσουμε και λίγο για την ομάδα σας τον Παμμηλιακό. Μια νέα σεζόν ξεκινά με ενιαία πλέον κατηγορία. Πώς βλέπετε αυτήν την αλλαγή;

Για εμάς δεν είναι κάτι καινούργιο. Ετοιμαζόμαστε εντατικά και πολύ συντονισμένα, ενώ σε λίγες ημέρες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Το μόνο που μπορώ να σας πω και να σας αποκαλύψω είναι ότι ο σύλλογός μας θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα. Ο Παμμηλιακός ήταν και θα παραμείνει ένα σωματείο με αρχές και ήθος. Θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας και πάντα δουλεύουμε γι’ αυτό.

Είναι αλήθεια πως ο Παμμηλαικος είναι ένα από τα πιο συμπαθή σωματεία των Κυκλάδων. Παρά το γεγονός ότι κάθε αγώνας για εσάς είναι και μια... Οδύσσεια. Πως έχετε καταφέρει και στέκεστε σε τόσο καλό επίπεδο;

Με προσπάθεια και επιμονή. Ήμαστε ένα ερασιτεχνικό σωματείο που θέλουμε να λειτουργεί με επαγγελματική νοοτροπία. Όπως είδατε και πέρσι ο Παμμηλιακός αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων και μάλιστα είχε πάρα πολύ καλή εικόνα.

Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε σ’ αυτήν την προσπάθεια έχετε βοήθεια; Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα του νησιού;

Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής και ξεκάθαρος. Θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμη περισσότερη βοήθεια από όλους. Θα θέλαμε περισσότερους επαγγελματίες του νησιού στο πλευρό μας, όπως και περισσότερο κόσμο να στηρίζει την προσπάθεια που καταβάλουμε. Θέλω να γίνω απόλυτα κατανοητός πως όλοι εμείς που ασχολούμαστε με την ομάδα το κάνουμε καθαρά από αγάπη προς τα παιδιά και μόνο. Θέλουμε δίπλα μας όλο το νησί, είναι σημαντικό και για εμάς να ξέρουμε πως έχουν την βοήθεια και την στήριξη του απλού κόσμου ή ακόμη και του επαγγελματία. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι, να γεμίσουμε μπαταρίες για τον χειμώνα που ακολουθεί. Ραντεβού στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες της Μήλου, που πιστεύω πως θα είναι από τους καλύτερους που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares