Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 10:24

Αίαντας "2" ταχυτήτων…

XIGKAKIS PANIGIRISMOS ME PAGO

Το 3-3 έκανε ο Άγιαξ Σύρου, νικώντας στο τοπικό ντέρμπι τον συμπολίτη του ΑΟ Πάγου με 1-2.

SYROS STILVI KAFE039Μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου η νίκη αυτή φέρνει την ομάδα του Αίαντα συγκάτοικο με τον Παμμηλιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο οποίος έχει και αυτός το απόλυτο 3-3 και εννέα (9) βαθμούς.

Η βροχή, που έπεφτε κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν εμπόδισε ιδιαίτερα τις προσπάθειες των παιχτών των δύο ομάδων, οι οποίοι αποζημίωσαν με τρία (3) τέρματα και αρκετές φάσεις μπροστά από στις δύο εστίες τους "250" περίπου φίλους του ποδοσφαίρου, που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Άνω Σύρου.

Η φιλοξενούμενη ομάδα του Άγιαξ ήταν σαφέστατα η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, καθώς κατάφερε να πάρει τη νίκη χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση, πράγμα που κατάφερε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα έχει τους ίδιους στόχους με αυτή.

Από την άλλη πλευρά ο γηπεδούχος ΑΟ Πάγου, σαφώς επηρεασμένος από τις απουσίες των Κουκή-Ξανθάκη, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων μετά το 20ο λεπτό του αγώνα, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την ομάδα του Μάκη Πούλου.

Στο 31΄το τελικό σκορ.

Το συγκεκριμένο ματς χωρίστηκε σε δύο (2) ποιοτικά μέρη, αυτό του 1ου ημιχρόνου, όπου μέχρι το 31ο λεπτό είχαν μπει και τα τρία γκολ της αναμέτρησης, τα οποία μάλιστα θα μπορούσε να είναι πολλά περισσότερα, άμα οι επιθετικοί των δύο ομάδων ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και αυτό μετά το 31΄, όπου οι δύο ομάδες κατέβασαν ταχύτητα και ρυθμό, με συνέπεια το παιχνίδι να χάσει τη ζωντάνια που είχε μέχρι τότε. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και η επανάληψη του αγώνα.

Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 14΄όταν ο Ξυγκάκης έπιασε όμορφο σουτ, μετά από ωραία συνεργασία των παιχτών του Άγιαξ.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 19΄, έγινε το 0-2 όταν οι: Μπαλόπιτας, Σαγκινέτος και Μανουδάκης, έκαναν επίδειξη υψηλής τεχνικής, αφού συνδυάστηκαν άψογα έξω από την μεγάλη περιοχή του Πάγου, με τον Μανουδάκη να είναι ο τελευταίος αποδέκτης της μπάλας και με τεχνικό σουτ να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Λοϊσιου.

Στο 31΄ήρθε η μείωση του σκορ από τον Πάγο με ένα πραγματικά φοβερό γκολ, που πέτυχε ο Γιάννης Ρούσσος, ο οποίος επιχείρησε ένα άπιαστο αριστερό σουτ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, το οποίο αφού πρώτα χτύπησε στο δοκάρι καρφώθηκε στο γάμα της εστίας του Συριανού γράφοντας το τελικό 1-2. Ο Άγιαξ στάθηκε άτυχος όταν η μπάλα δύο φορές κατέληξε στο δοκάρι του Λοϊσιου.

Έκαναν τα εύκολα δύσκολα.

Ο τίτλος για τους παίχτες του Μάκη Πούλου, οι οποίοι θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς στο 1ο εικοσάλεπτο, πετυχαίνοντας αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια κάτι παραπάνω από τα δύο γκολ, που είχαν πετύχει μέχρι το συγκεκριμένο σημείο, πράγμα το οποίο δεν έγινε και λίγο έλειψε να το πληρώσουν ακριβά.

Δεν μπόρεσαν.

Η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη, θα λέγαμε πέταξε και πάλι την ευκαιρία στα «σκουπίδια», αφού κατάφερε να γυρίσει την εικόνα του ματς υπέρ της και μάλιστα να μειώσει πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά παρόλα αυτά αν και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες μετά την αποβολή του Παπαδάκη στο 70΄ο Πάγος δεν κατάφερε ουσιαστικά, ούτε καν να απειλήσει την εστία του Συριανού.

Συνέβησαν

  • Παρά την βροχή, που έριχνε ο κόσμος παρέμεινε στις θέσεις του και κάτω από τις ομπρέλες παρακολουθούσε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.
  • Παράπονα από πλευράς Άγιαξ ακούστηκαν όταν ο άρχοντας του αγώνα κύριος Βακόνδιος δύο φορές όπως υποστηρίζουν δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ της ομάδας τους και ανταφτού έδωσε κίτρινες κάρτες για θέατρο σε παίχτες της ομάδας τους.
  • Ο Γιώργος Παπαδάκης τείνει να σημειώσει αρνητικό ρεκόρ στην καριέρα του αφού σήμερα για δεύτερη φορά φέτος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Συνθέσεις

ΑΟ Πάγου (Η. Ξενικάκης): Λοϊσιος, Φωτεινιάς, Βαμβακάρης, Πρελορέτζος (77΄(Σαμιωτάκης), Ρούσσος Ν., Πάπιτσης (58΄Κακακιος), Ρηγούτσος (45΄(Βαρθαλίτης), Μανωλιός, Πρίντεζης, Χούρος, Ρούσσος Γ.

Άγιαξ Σύρου (Μ. Πούλος): Συριανός, Ρούσσος Κ., Τσιριγώτης, Παπαδάκης, Αναγνωστόπουλος, Μουράϊ, Μπαλόπιτας, Λούσας (72΄ Νομικός), Σαγκινέτος (79΄ Μελισσάκης), Μανουδάκης, Ξυγκάκης (60΄Συμιγδαλάς).

PA210224 PA210225
PA210229 PA210232
PA210238 PA210240
PA210242 PA210250
PA210261 PA210263
PA210265 PA210278
PA210284

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares