Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 21:06

Ο Στάθης Παπαδημητρίου... ακόμα μία ''σημαία'' στον ιστό του φετινού Παμμηλιακού

Ακόμα ένας ''αρχηγός'' ανανέωσε και θα αποτελέσει μία από τις βασικές μονάδες του Παμμηλιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος για τον γηγενή μεσοεπιθετικό Στάθη Παπαδημητρίου, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις παρουσιάστηκε ενωτικός, προσκαλώντας τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια.

Η ανακοίνωση του Παμμηλιακού, αναφέρει:

Ο Στάθης Παπαδημητρίου, ένας από τους παλαιότερους παίκτες που έχει συνδέσει το όνομα του με τον Παμμηλιακό στα εύκολα και στα δύσκολα του συλλόγου δεν θα μπορούσε να λείψει από την ομάδα της σεζόν 2023-2024.

Ο γηγενής ποδοσφαιριστής, με εξαίρεση την εμπειρία που έζησε στον Ολυμπιακό στα 17 του χρόνια και έπειτα τα χρόνια της φοιτητικής του ζωής όπου έπαιξε στο Α' τοπικό της Αχαΐας στην Δόξα Παραλίας.

Έχει συμμετοχή στην ομάδα μας από τη νηπιακή του ηλικία, όπου μπήκε στα τμήματα υποδομής του Παμμηλιακού, με την πρώτη του συμμετοχή στην ανδρική ομάδα να πραγματοποιείται στα 14 του χρόνια.

Όπως είναι φυσικό, ο Στάθης Παπαδημητρίου θα είναι ένας εκ των αρχηγών και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που θα κάνουμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες. 

Στις πρώτες του δηλώσεις για φέτος, είπε: 

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα του νησιού μας για πολλούς λόγους! Θέλω να καλωσορίσω τους καινούριους συμπαίκτες και τον προπονητή και εύχομαι να καταφέρουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε και πάλι μια ομάδα πρότυπο, με πολύ οικογενειακό κλίμα, που θα παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο!

Θα ήθελα να Προσκαλέσω τον κόσμο μας να στηρίξει το νέο εγχείρημα της ομάδας και να μας συμπαρασταθεί αγωνιστικά όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια και ακόμη περισσότερο!

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά εύχομαι, με υγεία για όλους!»

 

 

?Ο Στάθης Παπαδημητρίου, ένας από τους παλαιότερους παίκτες που έχει συνδέσει το όνομα του με τον Παμμηλιακό στα εύκολα...

Δημοσιεύτηκε από Παμμηλιακός Α.Σ - Pammiliakos A.C στις Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares