Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 21:22

Επιστροφή στις νίκες για την Στενή

ydrousa-steni-21-10-2012-7

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο ΜΠΑΤΣΙ η ΑΕ. Στενής πήρε την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας των Κυκλάδων εναντίον του ΑΟ Υδρούσας.

Στο 8΄ μετά από φάουλ έξω από την περιοχή της Υδρούσας ο ΖΑΛΩΝΗΣ Ν. μετά από κοντινή πάσα έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 12' μετά από ατομική προσπάθεια του ΖΑΛΩΝΗ Ι. το σουτ που επιχείρησε πέρασε κ πάλι λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Η εδαφική υπεροχή της ΑΕΣ συνεχίστηκε και με άλλες ευκαιρίες που δημιούργησε. Τελικά κατάφερε να προηγηθεί στο 21' με σουτ του ΦΩΣΚΟΛΟΥ Ι. από μακρινή απόσταση και λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα της ΥΔΡΟΥΣΑΣ.

Στο 32'ο ΖΑΛΩΝΗΣ Ι. κέρδισε πέναλτυ που αξιοποίησε ο ίδιος κ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.Ο ίδιος στο 37' έχασε μοναδική ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.Ο ρυθμός του παιχνιδιού συνεχίστηκε με την υπεροχή της ΑΕΣ. μέχρι το τέλος του Α' ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ΥΔΡΟΥΣΑ θέλοντας να πετύχει κάποιο τέρμα για να ξαναμπεί στο παιχνίδι μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να μειώσει στο 49΄ με τον ΜΟΥΣΤΑΚΑ.Ι μετά από σουτ κ κόντρα σε αμυντικό της Στενής.

Η απάντηση της ΑΕΣ ήταν άμεση και στο 51' ο ΖΑΛΩΝΗΣ Ι. κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος κ έγινε το 1-3.

Στο 53' η ΥΔΡΟΥΣΑ κατάφερε να μειώσει ξανά με κεφαλιά του ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗ Δ. μετά από σέντρα από τα δεξιά.

Η ΥΔΡΟΥΣΑ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 60' όταν ο ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΣ Δ. μετά από κάθετη πάσα βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΣΤΕΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟ Ν. ο οποίος απέκρουσε το πλασέ.

Στη συνέχεια η ΑΕΣ ανέβασε τους ρυθμούς της πιέζοντας την ΥΔΡΟΥΣΑ και στο 61' μετά από εκτέλεση φάουλ του ΦΩΣΚΟΛΟΥ Ι. ο ΖΑΛΩΝΗΣ Ι. κατάφερε με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά να κάνει το 2-4.

Στο 72' μετά από ατομική προσπάθεια κ πάλι του ΖΑΛΩΝΗ Ι. που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, παίρνοντας την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε τους αμυντικούς της ΥΔΡΟΥΣΑΣ κ βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της ο οποίος τον ανέτρεψε κερδίζοντας το τρίτο πέναλτι στο παιχνίδι. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο ΖΑΛΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ο οποίος διαμόρφωσε κ το τελικό σκορ στο ματς σε 2-5.

Η διαιτησία του Κυρίου Μενδρινού και των βοηθών του ήταν πολύ καλή.


ΥΔΡΟΥΣΑ-ΣΤΕΝΗ-ΦΩΤΟΣ από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares