Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 10:56

Ελλάς Σύρου: Συνάντηση με την αστυνομία και πρωτοβουλίες κατά της βίας στα γήπεδα

Ο Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ Σύρου έχει αναλάβει μια δυναμική προσέγγιση για την αντιμετώπιση της βίας και των περιστατικών που μπορούν να αναπτυχθούν στο πλαίσιο των αγώνων του.

Στόχος της ομάδας είναι να διασφαλίσει, ένα ασφαλές και θετικό περιβάλλον στα γήπεδα, προστατεύοντας τις οικογένειες και την τοπική κοινότητα της Σύρου.

Στο πλαίσιο αυτού του προτύπου η διοίκηση της ΕΛΛΑΣ Σύρου συναντήθηκε με Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Αιγαίου Ταξίαρχο κ. Θάνο Λουκά και τον αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α Κυκλάδων Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Βάμβουκα.

Η διοίκηση της ομάδας ενημέρωσε την αστυνομία και ζήτησε να επέμβει σε οποιαδήποτε κακόβουλο φίλαθλο προσπαθήσει να διαβάλει την ομάδα, με τη χρήση καπνογόνων, κροτίδων και γενικότερα επεισοδίων. Διαβεβαίωσαν στην αστυνομία ότι επιθυμούν μόνο υγιείς φιλάθλους οι οποίοι θα εμψυχώνουν την ομάδα με την φωνή και το χειροκρότημα.

Η προσέγγισή μας περιλαμβάνει:

Εξάλειψη της βίας: Ο Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ Σύρου έχει δηλώσει ότι επιθυμεί την εξάλειψη κάθε μορφής βίας, όχι μόνο της οπαδικής. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν να διασφαλίσουν έναν αγωνιστικό χώρο όπου οι ομάδες θα αναμετρώνται ειρηνικά και αθλητικά, χωρίς καμία μορφή βίας.

Στήριξη της τοπικής κοινότητας: Εκτός από την αγωνιστική πτυχή, η ομάδα φαίνεται να έχει ενσωματώσει και τον ρόλο της στην τοπική κοινότητα της Σύρου. Προωθούν πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην προστασία της κοινότητας, καθώς και στην επίτευξη μιας περιβαλλοντικής αλλαγής σε σχέση με την βία και τα επεισόδια στα γήπεδα.

Συνεργασία με την αστυνομία: Συνεργασία με την αστυνομία για να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την τάξη κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares