Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 22:55

Στο Σεμινάριο των Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός οι προπονητές της Σχολής Ποδοσφαίρου Σαντορίνης

Στο 12ο Προπονητικό - Επιμορφωτικό Σεμινάριο των Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα λάβει μέρος σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης.

Με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο οι προπονητές της ακαδημίας του ΑΟ Πύργου θα συμμετάσχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο σεμινάριο που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ανακοίνωση:

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης δεν θα μπορούσε να λείψει από το 12ο Προπονητικό - Επιμορφωτικό Σεμινάριο των Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Με γνώμονα τη συνεχή αναβάθμιση των γνώσεων τους, αλλα και την ενημέρωση τους για τις νέες τεχνικές προπόνησης στις μικρές ηλικίες, όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, οι προπονητές μας, θα παρακολουθήσουν και αυτό το σεμινάριο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η εξέλιξη και επιμόρφωση των συνεργατών του Ολυμπιακού στο δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου που έχει «απλωθεί» σε όλη την Ελλάδα και σε διάφορα μέρη του κόσμου, είναι ο βασικός στόχος του συλλόγου. Έτσι και για ένα ακόμη καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» το 12ο προπονητικό και επιμορφωτικό σεμινάριο σχολών ποδοσφαίρου Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί πως το θεωρητικό κομμάτι του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το πρακτικό στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου στο Ρέντη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares