Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 13:00

Δυναμώνει στις πτέρυγες με τον Φλοριάν Χαϊνταράς ο ΑΟ Πύργου

Σε ακόμη μία πολύτιμη προσθήκη προχώρησε ο ΑΟ Πύργου, ενισχύοντας σημαντικά την μεσοεπιθετική του γραμμή.

Η ομάδα της Σαντορίνης ήρθε σε συμφωνία με τον ακραίο μεσοεπιθετικό Φλοριάν Χαϊνταράς, ο οποίος έχει σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και της ΕΠΣ Αχαΐας.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, Φλοριάν Χαϊνταράς.

Ο Φλοριάν στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τον Ολυμπιακό Καμαρών, όπως και σε ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας, όπως ο Ολυμπιακός Ζαρουχλέικων και Ατρόμητος Ζαρουχλέικων.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου καλωσορίζουν τον Φλοριάν στην ομάδα και του εύχονται καλή αγωνιστική σεζόν.

 

 

➡Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, Φλοριάν Χαϊνταράς. ⚽Ο Φλοριάν στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τον Ολυμπιακό Καμαρών, όπως και σε ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας, όπως ο Ολυμπιακός Ζαρουχλέικων και Ατρόμητος Ζαρουχλέικων. ❤Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου καλωσορίζουν τον Φλοριάν στην ομάδα και του εύχονται καλή αγωνιστική σεζόν. Florian Xaïntaras #aopyrgou #santorini #pyrgos

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares