Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 09:24

Νέες προσθήκες και προγραμματισμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην ΑΕ Πάρου

Για την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς, έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση της Αθλητικής Ένωσης Πάρου.

Θα γίνει συζήτηση και θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές και από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2023-2024.

Τεχνικό τιμ και ρόστερ…

Η διοίκηση της Α.Ε.Π., μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξη Αλεξανδρή για έναν ακόμη χρόνο, γνωστοποίησε ότι μαζί του στο τεχνικό επιτελείο θα βρίσκεται ως γυμναστής ο Χρήστος Γαβαλάς, ενώ νέο μέλος θα αποτελέσει και ο Κυριάκος Τσαλούδης που θα επιμελείται την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών.
Αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας, οι άνθρωποι της διοίκησης σε συνεργασία με τον προπονητή είναι σε επαφές για την προσθήκη τριών ποδοσφαιριστών (τερματοφύλακας, χαφ, επιθετικός) και ήδη υπάρχουν συζητήσεις για να καλυφθούν οι συγκεκριμένες θέσεις.
Από εκεί και πέρα, από την ομάδα έχει αποχωρήσει ο επιθετικός Νίκος Βαθρακοκοίλης, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Ρούσσο, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους θα είναι εκτός νησιού.

Πηγή: Φωνή της Πάρου 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares