Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 23:31

Δυνατή κίνηση με παναγιώτη Τσορτανίδη ο Παμμηλιακός

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παμμηλιακός, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, τον Παναγιώτη Τσορτανίδη.

Ο Τσορτανίδης επιστρέφει στις Κυκλάδες, ως πτυχιούχος πλέον του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και εκτός από την παρουσία του στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας του Παμμηλιακού θα αναλάβει και τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου ως προπονητής.

Για την ομάδα της Μήλου αυτή είναι μία ακόμα σημαντική προσθήκη που ανεβάζει το επίπεδο της ενόψει της απαιτητικής όπως αναμένεται χρονιάς.

Η ανακοίνωση του Παμμηλιακού:

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Τσορτανίδη, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ανδρική μας ομάδα, αλλά παράλληλα, θα αναλάβει ως προπονητής τμήματα της ακαδημίας μας.

Ο Παναγιώτης Τσορτανίδης κατάγεται από το νησί της Άνδρου, είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός. Έχει υπάρξει από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, έχοντας αγωνιστεί στις μικτές ομάδες με τις οποίες έφτασε μέχρι τελικό προεπιλογής εθνικών ομάδων με την 4η ζώνη των νήσων.

Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος UEFA B'.

Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Ανδριακό από το 2014 μέχρι το 16, όπου τη δεύτερη χρονιά πέτυχε 10 τέρματα. Τη σεζόν 2016-17 μετά από μία σπουδαία πορεία με τις Μικτές Ομάδες μεταγράφηκε στον ΑΟ Σύρου, όπου κατέκτησε το νταμπλ και την άνοδο στην Γ Εθνική.

Έπειτα, ως φοιτητής στην Κομοτηνή αγωνίστηκε σε Δόξα Προσκυνητών, Ένωση Αλεξανδρούπολης και Ελπίδα Σαπών στη Γ Εθνική, όπως και στον Πανθρακικό. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α' Αθήνας με τον Πανερυθραϊκό.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Τσορτανίδη στην οικογένεια του συλλόγου μας και του ευχόμαστε να έχει πολλές επιτυχίες ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής της ακαδημίας μας.

Οι πρώτες του δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η επιστροφή μου στις Κυκλάδες γίνεται για ένα υγιές σωματείο σε όλα τα επίπεδα όπως είναι ο Παμμηλιακος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη, ο οποίος πραγματικά προσπαθεί για το καλύτερο για την ομάδα και εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν τόσο στη πρώτη ομάδα όσο και στις ακαδημίες πάνω απ' όλα με υγεία».

 

 

⚽Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Τσορτανίδη, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ανδρική μας...

Δημοσιεύτηκε από Παμμηλιακός Α.Σ - Pammiliakos A.C στις Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares