Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 12:30

Η Ελλας Σύρου σαλπάρει… στην Γ’ Εθνική με Blue Star Ferries – Ανακοίνωση Silver χορηγού

Με ανακοίνωση του ο ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους, με την Blue Star Ferries να αποτελεί τον Sliver Χορηγό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 στην προσπάθεια της να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στην Γ΄ Εθνική.

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ Σύρου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον όμιλο Attica Group και την εταιρεία Blue Star Ferries.

Το ταξίδι της Γ’ Εθνικής ξεκινάει κυριολεκτικά και μεταφορικά με τα πλοία της Blue Star Ferries, τα οποία θα μεταφέρουν την αποστολή της ομάδας μας σε όλους τους ποδοσφαιρικούς προορισμούς μας.

Αισθανόμαστε υπέροχα διότι αποκτήσαμε ένα ακόμα μεγάλο ‘’συμπαίκτη’’, στην ομάδα μας. Η μεγαλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρεία αποτελεί πλέον Silver χορηγό της ομάδας κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα!

Η ευγενική αυτή χειρονομία σας αποτελεί υλική και ηθική υποστήριξη για τον σύλλογο μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Η οικογένεια της ΕΛΛΑΣ Σύρου αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές τις ευχαριστίες της προς την Blue Star Ferries και ιδιαίτερα στον Διευθυντή Εμπορική Εκμετάλλευσης του Ομίλου Attica, Διονύση Θεοδωράτο, οι οποίοι θα μας προσφέρουν ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις για τις εκτός έδρας εξορμήσεις της ομάδας μας.

Η προσφορά σας αυτή, αποδεικνύει το συνεχές ενδιαφέρον της εταιρείας για τα νησιά μας και συμβάλει έμπρακτα και καθοριστικά στην στήριξη των αθλητικών σωματείων. Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε η Ελλάς Σύρου να ταξιδέψει με όσο περισσότερα θετικά αποτελέσματα και φυσικά πάντα με Blue Star Ferries!

H BLUE STAR FERRIES είναι μέλος της Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιριών SUPERFAST FERRIES (SFF), BLUE STAR FERRIES (BSF), HELLENIC SEAWAYS (HSW) και AFRICA MOROCCO LINKS (AML) με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 59 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Η Βlue Star Ferries προσφέρει στο επιβατικό κοινό πλοία με άνετους χώρους, εξαιρετικής αισθητικής, όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας την παραμονή εν πλω μοναδική.

Ταξιδέψτε με τα πλοία της Blue Star Ferries με καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Β. Αιγαίο και Κρήτη.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares