Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 02:56

Το χορηγικό πρόγραμμα της Ελλάς Σύρου: «Ένα νησί, μία ομάδα, στη Γ’ Εθνική»

Η Ελλάς Σύρου θέλοντας να χτίσει τις βάσεις της Νέας Εποχής του συλλόγου τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και την εμπορική ανάπτυξη των τμημάτων του, σχεδίασε και τις επόμενες μέρες θα παρουσιάσει το χορηγικό του πρόγραμμα για την σεζόν 2023-2024.

Μετά τις άκρως επιτυχημένες πορείες σε επίπεδο Κυκλάδων και την άνοδο του συλλόγου σε Εθνική κατηγορία (Γ’ Εθνική), είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε στους Στρατηγικούς μας Συνεργάτες ένα συναρπαστικό, μοναδικό και αποτελεσματικό περιβάλλον προβολής και ανάπτυξης του επικοινωνιακού τους μηνύματος.

Το χορηγικό πρόγραμμα ανοίγει και θα είναι διαθέσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο μέσα από το οποίο περιλαμβάνονται οι εμπορικές ευκαιρίες και συνέργειες που προσφέρει ο σύλλογός μας καθώς και τα επιχειρηματικά προνόμια, που απολαμβάνει ο εκάστοτε συνεργάτης/χορηγός.

Σύντομα θα ακολουθήσει ανακοίνωση με το αναλυτικό χορηγικό πρόγραμμα, το οποίο και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομάδας μας.
Ένα νησί, μία ομάδα, στη Γ’ Εθνική..!!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το νεοσυσταθέν Τμήμα Marketing του Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares