Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 21:59

Πάτησε γήπεδο με αρκετές απουσίες ο ΑΠΣ Κύθνου

Την πρώτη προπόνηση για την φετινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε χθες (4/9) η ανδρική ομάδα του ΑΠΣ Κύθνου.

Ο προπονητής Δημήτρης Λυριτζής, καλείται να διαχειριστεί ένα ρόστερ που θα παρουσιάσει πολλές απουσίες σε σχέση με πέρυσι, καθώς 7-8 ποδοσφαιριστές μετακόμισαν στην Αθήνα λόγω των υποχρεώσεων στις σπουδές τους, αλλά και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

aps kythnou proti 1

Σε αυτή την πρώτη, εκτός των 22 ποδοσφαιριστών, το παρόν έδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΣ Κύθνου, που από την πλευρά του πράττει τα δέοντα για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, ενώ τα τμήματα της ακαδημίας θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις από την επόμενη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει το ΔΣ του συλλόγου προκειμένου να αποφασιστεί πόσα και ποια τμήματα υποδομών θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ Κυκλάδων. Το σίγουρο είναι ότι θα συμμετάσχουν η Ανδρική ομάδα και η Κ14, ενώ πολύ πιθανό είναι να λάβει μέρος και η Κ12. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ο π[προπονητής, Δημήτρης Λυριτζής, είπε: 

«Ξεκινήσαμε χθες την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας που φέτος θα είναι τελείως διαφορετική λόγω των απουσιών, καθώς πολλά παιδιά έφυγαν για την Αθήνα, λόγω σπουδών. Όμως εμείς κρατάμε την αισιοδοξία και την προσπάθεια μας, θα στηριχτούμε στα ντόπια παιδιά και ευελπιστούμε σε μία καλή πορεία. Συνεχίζουμε τη δουλειά με χαμηλούς τόνους και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα». 

aps kythnou proti 3

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares