Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 12:17

Ελλάς Σύρου: Ο Αλέξανδρος Φιλιππούσης αναλαμβάνει το τμήμα Μάρκετιγκ

Η Ελλάς Σύρου ανακοίνωσε την ίδρυση Τμήματος Μάρκετιγκ και παράλληλα την έναρξη συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Φιλιππούση, ο όποιος αναλαμβάνει την καθοδήγηση και τη στρατηγική της ομάδας σε αυτό το κομμάτι, οδηγώντας το σύλλογο στη νέα εποχή.

Αναλυτικά:

Η Ελλάς Σύρου, με τη βοήθεια του τμήματος μάρκετινγκ, στοχεύει να φέρει την ομάδα πιο κοντά στη τοπική κοινωνία, δημιουργώντας συνθήκες και προϋποθέσεις, ώστε οι εντός έδρας αγώνες μας, να αποτελούν γιορτή του ποδοσφαίρου και να είναι μια ευχάριστη οικογενειακή βόλτα των συμπολιτών μας. Συνάμα, με τη βοήθεια Δράσεων, ενεργειών και πρωτοποριακών ιδεών, να δημιουργήσει αμφίδρομου οφέλους σχέσεις με τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του νησιού μας!
Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για το χορηγικό μας πρόγραμμα, όπως και για άλλες Δράσεις που ετοιμάζουμε.
Αλέξανδρε, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Π.Ο. Ελλάς Σύρου..!

*Ο Αλέξανδρος Φιλιππούσης έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και του μάρκετιγκ, είναι υπεύθυνος ανάπτυξης εταιρικού πελατολογίου σε μεγάλη εταιρία, έχει θητεύσει στο παρελθόν σε μεγάλες εταιρίες στα τμήματα πωλήσεων και εμπορικής διεύθυνσης και έχει επίσης εξειδίκευση στο Sport Management.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares