Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 00:48

Αυλαία στη φετινή Γ' Εθνική από τη Σύρο...

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα γίνει λοιπόν το πρώτο παιχνίδι της κατηγορίας για την αγωνιστική σεζόν 2023 -24, αφού η Ελλάς Σύρου θα υποδεχτεί την ΑΕΡ Αφάντου την Παρασκευή στις16.30.

Ένα ιστορικό ματς για τη Συριανή ομάδα καθώς θα είναι το πρώτο στην ιστορία της στη Γ' Εθνική. Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων επικρατεί αισιοδοξία αλλά και προσμονή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση κάτι που φαίνεται και στα λόγια του προπονητή τους Παναγιώτη Χριστοφιλέα. «Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία για την πρεμιέρα χωρίς να σημαίνει ότι είμαστε πάντως 100% έτοιμοι. Άλλωστε μέχρι πρότινος κάναμε προσθήκες στο ρόστερ και ίσως γίνει κι άλλη ως το τέλος των μεταγραφών» τόνισε ο Έλληνας τεχνικός για να συνεχίσει «Είμαστε νέα ομάδα και χρειαζόμαστε παιχνίδια για να βρούμε ρυθμό. Το θετικό είναι ότι έχουμε δουλέψει σκληρά και έχουμε έντονη διάθεση για να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά και σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο η Διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα.»

Από τον κόσμο της Σύρου ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας περιμένει να τον... εκπλήξει θετικά όπως είπε: «Έχω ακούσει πολλά για τη δίψα που έχει για ποδόσφαιρο ο φιλαθλος κόσμος του νησιού. Από την εμπειρία μου σε άλλες περιοχές της Χώρας έχω δει ότι σπάνια σε αγώνα Γ' Εθνικής πηγαίνουν περισσότερα από 300 άτομα. Ελπίζω να με εκπλήξουν ευχάριστα λοιπόν και παράλληλα να αυξήσουν και τις ευθύνες της ομάδας απέναντί τους αφού θα πρέπει να τους ανταποδώσουμε με επιτυχή αποτελέσματα τη στήριξή τους.»

Από πλευράς Διοίκησης ο Αντιπρόεδρος Άκης Πύργος στάθηκε στη σημασία των πρώτων αγωνιστικών: «Ξέρουμε ότι κάθε αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Δεν εννοώ μόνο το παιχνίδι της πρεμιέρας αλλά γενικά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφού στις έξι πρώτες αγωνιστικές τα τέσσερα ματς είναι εντός έδρας. Θέλουμε να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται και φυσικά ψυχολογία για τη συνέχεια. Στόχος μας είναι η παραμονή και θέλουμε να την εξασφαλίσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Έχουμε «χτίσει» μια καλή ομάδα και θέλουμε να κάνουμε όλο το νησί υπερήφανο με την πορεία μας. Νιώθουμε ότι έχουμε τη στήριξη του κόσμου της Σύρου και νομίζω ότι όλοι σαν μια γροθιά μπορούμε να τα καταφέρουμε στο ιδιαίτερα δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ελπίζω την Παρασκευή παρά το γεγονός ότι είναι εργάσιμη ημέρα, ο κόσμος να αποτελέσει τον 12ο παίκτη μας.»

Διαιτητής ορίστηκε ο Μιχάλης Ζέστας, με βοηθούς τον Σωτήρη Παπαδάμ και Νίκο Ιωαννίδη.

Τέλος όπως έγινε γνωστό η Διοίκηση της Ελλάς Σύρου αποφάσισε, προκειμένου να προστατεύσει την ομάδα από μια ενδεχόμενη τιμωρία να απαγορεύσει τη χρήση κροτίδων και καπνογόνων!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares