Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 14:03

Ο Παναγιώτης Χαλβαντζής ο νέος πορτιέρο του ΑΟ Πύργου

Ο ΑΟ Πύργου τα βρήκε σε όλα με τον 23χρονο γκολκίπερ Παναγιώτη Χαλβαντζή, ολοκληρώνοντας ακόμα μία μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Παναγιώτης Χαλβαντζής διαθέτει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου: 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Χαλβαντζή.

Ο Παναγιώτης, είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία, καθώς κατά το παρελθόν έχει υπερασπίσει τις εστίες αρκετών ομάδων.

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στα αναπτυξιακά του ΑΟ Βουλιαγμένης, από όπου ξεκίνησε και στη συνέχεια στον Αστέρα Βάρης. Ακολούθησε ο Φοίβος Βάρης, όπου αγωνίστηκε και στην ανδρική ομάδα. Ακολούθησαν η Κ20 του Λεβαδειακού, ο Παμπαιανικός, ο Κεραυνός Κερατέας, o Παλλαυρεοτικός, ο ΑΟ Ιλίου, η Αγία Ελεούσα και τελευταία ο Ολυμπιακός Βάρης.

Στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της ομάδας μας, είπε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με την ομάδα του ΑΟ Πύργου. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί. Με κέρδισε κυρίως ο τρόπος που με πλησίασε η ομάδα και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Μανώλης Νομικός και ο Γενικός Αρχηγός, Κωστας Κλουβάτος. Επίσης, μου άρεσε το πλάνο που έχουν για το μέλλον, καθώς και η οργάνωση, την οποία δεν είναι κάτι που συναντάς εύκολα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να έχουμε καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στο νησί μας και την ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν. 

 

 

⚽Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Χαλβαντζή. ?Ο Παναγιώτης, είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία, καθώς κατά το παρελθόν έχει υπερασπίσει τις εστίες αρκετών ομάδων. ?Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί στα αναπτυξιακά του ΑΟ Βουλιαγμένης, από όπου ξεκίνησε και στη συνέχεια στον Αστέρα Βάρης. Ακολούθησε ο Φοίβος Βάρης, όπου αγωνίστηκε και στην ανδρική ομάδα. Ακολούθησαν η Κ20 του Λεβαδειακού, ο Παμπαιανικός, ο Κεραυνός Κερατέας, ο ΑΟ Ιλίου, η Αγία Ελεούσα και τελευταία ο Ολυμπιακός Βάρης. ?Στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της ομάδας μας, είπε: ?«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με την ομάδα του ΑΟ Πύργου. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί. Με κέρδισε κυρίως ο τρόπος που με πλησίασε η ομάδα και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Μανώλης Νομικός και ο Γενικός Αρχηγός, Κωστας Κλουβάτος. Επίσης, μου άρεσε το πλάνο που έχουν για το μέλλον, καθώς και η οργάνωση, την οποία δεν είναι κάτι που συναντάς εύκολα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να έχουμε καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας». ❤Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στο νησί μας και την ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν. #santoriniisland #aopyrgoy #pyrgossantorinigreece #santorinigreece #ao_pyrgou #pyrgos #epskykladon Panagiotis Xalvantzis

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares