Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 15:51

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Ελλάς Σύρου ο Λεωνίδας Μούντριχας

Παίκτης της Ελλάς Σύρου θα πρέπει να θεωρείτε ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Λεωνίδας Μούντριχας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός πρώη ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση της συριανής ομάδας και τις επόμενες μέρες αναμένεται η ανακοίνωση για τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Μούντριχας έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στον ΑΟ Γλυφάδας, ενώ έχει συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στον Πανιώνιο, από τα τμήματα υποδομής έως την πρώτη ομάδα με συνεχείς γεμάτες σεζόν.

Τις τελευταίες δύο σεζόν, μάλιστα, είχε με τα κυανέρυθρα στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής συνολικά 38 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας και στην πρώτη της χρονιά στις εθνικές κατηγορίες, όταν η Γ' Εθνική ήταν... τέταρτη τη τάξει κατηγορία, μετρώντας 5 γκολ σε 12 παιχνίδια, στο Πρωτάθλημα που είχε ολοκληρωθεί με τη λήξη του πρώτου γύρου.

Νωρίτερα είχε αγωνιστεί και στα πρωταθλήματα της Super League με τις ηλικιακές ομάδες της Ακαδημίας του Πανιωνίου, ενώ το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2018-19 είχε αγωνιστεί ως δανεικός στον ΑΟ Γλυφάδας, μετρώντας σε ηλικία 17 ετών στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ 14 συμμετοχές και 2 γκολ.

Γ ΕΘΝΙΚΗ 2020-2021 / ΜΟΣΧΑΤΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares