Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 18:55

Παναγιώτης Χριστοφιλέας: «Δεσμεύομαι ότι η Ελλάς Σύρου θα παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο»

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που σε αρκετές περιπτώσεις δεν κερδίζει η ομάδα που έχει παίξει καλύτερα...

Αυτό ακριβώς έγινε και στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Ελλάς Σύρου να γνωρίζει την ήττα με 1-2 από τον Ιάλυσο, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα των Κυκλάδων ήταν σαφώς καλύτερη από αυτή της Ροδου. Θα μπορούσε να πει πει κανείς ότι οι γηπεδούχοι γνώρισαν το... σκληρό πρόσωπο της Γ' Εθνικής, όπου αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Παρά την ήττα πάντως ο προπονητής της Ελλάς Παναγιώτης Χριστοφιλέας μόνο απαισιόδοξος δεν είναι. «Για αυτό που είμαι βέβαιος και ταυτόχρονα μπορώ και να δεσμευτώ είναι ότι θα παίξουμε ακόμα καλύτερα τις επόμενες αγωνιστικές. Απέναντι στον Ιάλυσο κάναμε 27 τελικές όμως χάσαμε από έναν αντίπαλο που έπαιξε καθαρά αμυντικά και απλά προσπαθούσε να μην χάσει» τόνισε ο Έλληνας τεχνικός για να δώσει στη συνέχεια κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με ορισμένες δηλώσεις του μετά το ματς. «Ό,τι είπα μετά το παιχνίδι είχε να κάνει καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα. Δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να υποτιμήσω τον αντίπαλό μας αλλά να εκφράσω των αγωνιστική εικόνα της αναμέτρησης. Ήμασταν σαφώς ανώτεροι κάνοντας το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι. Όσες ευκαιρίες και να κάνεις αυτό που μετράει στο αποτέλεσμα είναι τα γκολ... Παρά την πίκρα της ήττας εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον.»

Όσον αφορά την περίπτωση ενίσχυσης της ομάδας ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας ήταν ξεκάθαρος: «Μετά την απόκτηση του Μούντριχα θα πάρουμε άλλον έναν παίκτη σε θέση που έχουμε ανάγκη. Μετά και από αυτή την προσθήκη το ρόστερ θα έχει 25 παίκτες και με αυτούς θα πορευτούμε έως τον Ιανουάριο τουλάχιστον.»

Οι παίκτες της Ελλάς έχουν ρεπό αύριο ενώ η προετοιμασία για το επόμενο και εξαιρετικά δύσκολο παίχνίδι με τη Μαρκό,εκτός έδρας, θα ξεκινήσει από Δευτέρα πλέον!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares