Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 02:37

Η Ελλάς Σύρου παρέδωσε γραφική ύλη για 20 παιδάκια της Στέγης Ανηλίκων Σύρου

Η ομάδα της Ελλάς Σύρου παρέδωσε γραφική ύλη για 20 παιδάκια της Στέγης Ανηλίκων Σύρου.

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλάς Σύρου, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΝΕΜΕΤ απέστειλε αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας αποτελούμενη από τους ΚΑΡΜΟΙΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΚΑΣΑΠΗ ΣΤΕΦΑΝΟ και ΖΑΧΙ ΝΤΕΜΙΡ συνοδευόμενοι από τον διευθυντή marketing κ. Αλέξανδρο Φιλιππούση, να παραδώσει στους μικρούς μας φίλους της «Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου», σχολική γραφική ύλη για 20 παιδάκια.

Εκ μέρους της Στέγης, το υλικό παρέλαβε η κυρία Ιωάννα Λαδά, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία.

Στη φωτό εμφανίζονται επίσης οι κκ. Γιάννης και Αντώνιος Νέμετ, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε για τη συμβολή τους σε αυτή την όμορφη πράξη.

Η Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου επί 27 συναπτά έτη αποτελεί φάρο Ελπίδας και χαράς χιλιάδων παιδιών στο νησί της Σύρου. Περισσότερα από 700 παιδιά, δέχτηκαν και συνεχίζουν να δέχονται μια μεγάλη και τρυφερή αγκαλιά από την ”μητέρα” Στέγη και την τότε εμπνεύστρια κ. Μαρία Κυδωνιέως-Φωστέρη, επιμελήτρια ανηλίκων – κοινωνική λειτουργό. Ένα τρυφερό βλέμμα, μια καλή κουβέντα, το σπιτικό φαγητό, μια θέση στο οικογενειακό τραπέζι, στιγμές χαλάρωσης, την αίσθηση της ασφάλειας αλλά και της γνώσης και της εκπαίδευσης.

Όλα αυτά αποτελούν πολύτιμα κομμάτια καθημερινότητας που έλειπαν από παιδιά ενώ η παρουσία της στέγης λειτούργησε ανασταλτικά και θεραπευτικά στην παιδική παραβατικότητα των παιδιών. Τα σημερινά παιδιά είναι οι αυριανοί πολίτες και η Κοινωνία έχει ανάγκη από ενσυνείδητους πολίτες, οι οποίοι έχουν το Κράτος αρωγό και όχι αντίπαλο.

Παρόλα αυτά για να συνεχίσει το σημαντικό έργο της η Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου χρειάζεται την στήριξη όλων μας, καθώς με την οικονομική δυσπραγία ελλοχεύει ο κίνδυνος τα παιδιά να στερηθούν την ψυχοκοινωνική στήριξη την οποία δεν μπορεί να τους παρέχει η οικογένειά τους και το κάνει η «Στέγη».

Θεμέλιος λίθος της Στέγης Ανηλίκων είναι οι εθελοντές, που με τη δική τους πολύτιμη προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του έργου. Οι εθελοντές απασχολούνται σε όλες τις δράσεις και καλύπτουν βασικές ανάγκες, τόσο με την ειδικότητά τους όσο και με την εκπαίδευσή τους στις προκαθορισμένες δράσεις του Οργανισμού.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares